Celebrity

'The Mandalorian'-acteur kraakt 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

De wisselende ontvangst van Episode IX houdt aan.

door FilmTotaal om 10:37 in Celebrity
Niet alleen onder critici en publiek wordt Star Wars: The Rise of Skywalker erg wisselend ontvangen, ook mensen dichterbij het vuur zijn niet altijd even enthousiast over het negende deel in de Skywalker Saga.

Nu heeft acteur Jake Cannavale kritiek geuit op Episode IX en dat deed hij met duidelijke woorden. Cannavale via Instagram Stories: "zonder twijfel de slechtste Star Wars-film. Een absolute f*cking mislukking."

Cannavale is te zien als de premiejager Toro Calican die indruk wil maken op de Guild. Hij gaat samen met de Mandalorian op jacht naar Fennec Shand.


Uitleg van de acteur
De acteur werd na zijn kritiek gevraagd om dit toe te lichten, ook met de opmerking wat hij had gedacht als hij betrokken was geweest bij de veelbesproken Star Wars-film. Dit deed hij dan ook in een uitgebreide reactie. Hij zegt nog kwader geweest te zijn als hij een rol had gehad. "Ik voel me behoorlijk in de steek gelaten door de algemene luiheid van deze nieuwe trilogie," aldus Cannavale, zoon van acteur Bobby Cannavale.

Hij gaf aan dat hij het verschrikkelijk vindt dat er nu een nieuwe einde gegeven is aan de franchise; eentje die er eigenlijk al was rond Emperor Palpatine na de originele trilogie.NieuwsFilm

meest populair