Waarom Daniel Craig toch de 25e Bond-film 'No Time to Die' maakte

Waarom Daniel Craig toch de 25e Bond-film 'No Time to Die' maakte

De acteur heeft een duidelijke reden om #Bond25 te doen.

Ooit zei Daniel Craig dat hij nog liever zij pols doorsnee dan dat hij nog een keer James Bond zou spelen. Dit is gelukkig niet gebeurd, aangezien hij gewoon te zien is in de 25e James Bond-film No Time To Die. Waarom keerde hij dan toch terug?

In gesprek met Empire zei Craig dat hij denkt dat hij het personage dit keer meer te bieden heeft dan in Spectre uit 2015. "Als dat de laatste was geweest, dan had het leven gewoon doorgegaan, en ik zou het absoluut prima vinden," aldus Craig.


"Maar op de een of andere manier voelde het alsof we iets moesten afmaken. Als ik het bij Spectre had gelaten, dan zou er iets in mijn hoofd gaan zitten van, 'ik wou dat ik er nog één had gedaan.' Ik heb altijd al een soort van geheim idee over Bond in mijn hoofd gehad; wat ik ermee wilde doen. En Spectre was dat niet. Maar deze geeft me het gevoel dat het klaar is."

Craig klaar met 007
Uiteraard was al bekend dat Craig na Cary Fukunaga's No Time to Die niet meer terugkeert als 007. Zijn rol wordt overgenomen door iemand anders. Dit zou zomaar een vrouwelijke Bond kunnen worden, aangezien Lashana Lynch' Nomi een 00 is. Vanaf 2 april zie je Bond 25 in de bioscoop!




NieuwsFilm

meest populair