Door tegenslagen geteisterde 'New Mutants' gaat er toch komen

Door tegenslagen geteisterde 'New Mutants' gaat er toch komen

Josh Boone heeft goed nieuws voor de fans.

Eindelijk vinden er weer ontwikkelingen plaats rond The New Mutants. Regisseur Josh Boone meldt dat er in januari een nieuwe trailer komt, nadat de film lange tijd stil stond. Het wordt de laatste X-Men film van 20th Century Fox.

De film moest de afgelopen tijd een boel problemen doorstaan. Zo ging de productie niet eenvoudig, bemoeide de studio zich sterk met de inhoud en werd de releasedatum twee jaar naar achteren geschoven. Nadat Disney de eigenaar werd van Fox, was zelfs niet zeker of de film er nog zou komen. Dat blijkt wel het geval.

Nieuwe trailer
Boone laat op Instagram weten dat er in januari een nieuwe trailer komt. Het is de tweede, nadat in oktober 2017 (!) een eerste vrijgegeven werd. Er zouden testscreenings plaatsvinden en die verlopen volgens de geruchten goed. De film past nu naar het schijnt ook meer bij de oorspronkelijke, op horror gerichte, visie van Boone.

De film draait om vijf jonge mutanten die net hun krachten ontdekken. Ze worden vastgehouden in een geheime basis, waar ze van proberen te ontsnappen.

NieuwsFilm

meest populair