'Guardians of the Galaxy Vol. 3' laat nog lang op zich wachten

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' laat nog lang op zich wachten

Voorlopig gaan de camera's nog niet draaien.

Het gaat nog dik een jaar duren voordat de opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 beginnen. Dat stelt regisseur James Gunn over de volgende film over zijn heldengroep. Daarmee zal het waarschijnlijk nog drie jaar duren voordat de film in de bioscopen draait.

Gunn begint sowieso niet met de opnames van Guardians tot hij zijn werk aan Suicide Squad heeft afgerond. Het duurt volgens de regisseur, die sprak met fans op Instagram, dus nog een jaar of iets meer eer de opnames kunnen beginnen. Dat betekent dat de film eind 2022 of begin 2023 te zien kan zijn.

Enkele tegenslagen
Fans hadden de derde film over de Guardians een stuk eerder verwacht. Maar helaas raakte Gunn in opspraak wegens enkele tweets van jaren geleden. Daarop besloot Disney dat hij niet meer bij de Disney-family hoorde en werd hij ontslagen. Marvel begon vervolgens een zoektocht naar een andere regisseur, maar kon die niet vinden.

In de tussentijd tekende Gunn al bij DC om een nieuwe Suicide Squad-film te maken. Daarna besloot Marvel, na een veelgetekende petitie en toenemende druk vanuit fans, om Gunn terug te halen. Maar de opnames laten dus op zich wachten, nu Gunn eerst een andere film moet maken.

NieuwsFilm

meest populair