Disney+ komt met een preview voor 2020

Disney+ komt met een preview voor 2020

Wat brengt dit jaar allemaal voor de streamingdienst.

Benieuwd wat 2020 allemaal gaat brengen voor Disney+? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vandaag is er namelijk een preview vrijgegeven op wat het komende jaar allemaal gaat brengen. En dat is behoorlijk wat, waaronder Toy Story 4, maar ook veel series.

Disney+ legt net als elke andere streamingdienst vooral de nadruk op televisieseries. Zo zien we in de preview dus onder meer Star Wars: The Clone Wars, The Falcon and the Winter Soldier en het tweede seizoen van The Mandalorian. Maar opvallend genoeg, is er ook een preview voor WandaVision, een serie die eigenlijk in de lente van 2021 vrijgegeven zou worden.

De preview!
Hieronder kan je de volledige preview bekijken, daarna hebben we nog een citaat van Disney zelf.


Goed, dan de belofte die Disney maakt. Het bedrijf schrijft dat er naast de eerder genoemde series ook "de unscripted serie Muppets Now, films als Timmy Failure: Mistakes Were Made, Stargirl, The Phineas & Ferb Movie: Candance Againt the Univers een Secret Society of Second Born Royals, en docuseries Rogue Trip en Becoming" vrijgegeven worden. Er staat dus veel originele content aan te komen!

NieuwsFilm

meest populair