Video

Disney+ komt met een preview voor 2020

Wat brengt dit jaar allemaal voor de streamingdienst.

door Jim Pedd om 22:30 in Video
Benieuwd wat 2020 allemaal gaat brengen voor Disney+? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vandaag is er namelijk een preview vrijgegeven op wat het komende jaar allemaal gaat brengen. En dat is behoorlijk wat, waaronder Toy Story 4, maar ook veel series.

Disney+ legt net als elke andere streamingdienst vooral de nadruk op televisieseries. Zo zien we in de preview dus onder meer Star Wars: The Clone Wars, The Falcon and the Winter Soldier en het tweede seizoen van The Mandalorian. Maar opvallend genoeg, is er ook een preview voor WandaVision, een serie die eigenlijk in de lente van 2021 vrijgegeven zou worden.

De preview!
Hieronder kan je de volledige preview bekijken, daarna hebben we nog een citaat van Disney zelf.


Goed, dan de belofte die Disney maakt. Het bedrijf schrijft dat er naast de eerder genoemde series ook "de unscripted serie Muppets Now, films als Timmy Failure: Mistakes Were Made, Stargirl, The Phineas & Ferb Movie: Candance Againt the Univers een Secret Society of Second Born Royals, en docuseries Rogue Trip en Becoming" vrijgegeven worden. Er staat dus veel originele content aan te komen!

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

Leuk....als je 10 jaar bent maar Disney plus is toch wel een hele grote teleurstelling voor volwassenen. Nu iedereen massaal opzegt na the Madalorian hoop ik dat het signaal bij Disney binnenkomt

dave74

Avatar

Euh het is dan ook Disney hé!!! Mickey Mouse Donald duck remember

MARQ242

Avatar

Veel content? Dat popet Netflix er in 1 maand uit.

Blopa

Avatar

Worden mensen nou niet zelf moe van steeds te reageren met leuk voor als je 10 jaar bent en een teleurstelling bij elk artikel over Disney+.
Was toch lang voor de launch bekend dat er geen R rated films en series op zouden komen dus kan geen verassing zijn.
Ik vermaak me prima met Disney + dan ben ik maar 10 jaar????

Vleeshaak

Avatar

Toch wel apart dat momenteel de meeste klassieke shorts ontbreken. Waar blijven de silly symphonies etc?

Yakuza1983

Avatar

David Mills wat had jij dan gedacht! het is Disney en daar draait het eigenlijk om jongeren.
En dat er nu Marvel bij zit is alleen maar tof' je wist dit van te voren.
En voor 7 euro per maand mag je niet klagen voor het gene wat je krijgt. Klinkt een beetje voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. En ook nog veel veel in 4k

GreenHornet

Avatar

Ik had wel graag een R rated versie van de Zeemeermin gezien

David Mills

Avatar

@Yakuza1983, het heeft toch niks te maken met “ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten”, dat maak jij ervan. Ik had gewoon meer Fox content (ook disney) verwacht voor volwassenen.

Irene01

Avatar

Toch wel afgezet. Netflix heeft iets meer voor mij.
Maar jammer dat ik dan niet de serie madalorian kan zien.

Nolio

Avatar

Mooi. Ik dacht al dat het niks zou zijn, dat Disney+. Het is zelfs die 7 euro per maand niet waard. Ik ben nooit dol geweest op het voorgeprakte babyvoedsel dat ze daar verkopen en het is jammer dat ze zo veel bedrijven, die wél iets origineels kunnen maken, opkopen en fijnprakken tot voer voor de domme massa.

NieuwsFilm