Foto van Spider-Man in Marvel-film 'Morbius' gelekt?

Is dit de manier waarop Spinnemans zijn intreden doet in de Marvel-films van Sony?

Later vandaag verschijnt de eerste trailer voor de Marvel-film Morbius online en daarin zullen we zien hoe Jared Leto (Suicide Squad, Blade Runner 2049) invulling geeft aan het titelpersonage, Michael Morbius.


UPDATE: De foto van Spider-Man blijkt de versie van Tobey Maquire / Sam Raimi te zijn. Het is daarom onduidelijk of dit wel echt een gelekt beeld is.

Maar er is ook veel aandacht voor de mogelijke link die de film van regisseur Daniel Espinosa (Life) zal hebben met het grotere Marvel Cinematic Universe. Duikt Tom Hollands Peter Parker a.k.a. Spider-Man al op in deze film? Of zijn er andere verwijzingen, bijvoorbeeld via J.K. Simmons' J. Jonah Jameson uit Marvel Studios' Spider-Man: Far From Home uit 2019?

Mogelijke lek cameo Spider-Man
Hieronder zie je een mogelijke eerste foto van een affiche dat te zien zou in de film en dus mogelijk ook in de trailer. Mocht dit daadwerkelijk een foto uit de film zijn, dan zou dit betekenen dat Morbius, maar ook de Venom-films uit Sony's Marvel Universe, deel uitmaken van het grotere MCU. Over een paar uurtjes verschijnt de trailer! De film debuteert in augustus dit jaar.



NieuwsFilm

meest populair