Woede nadat Disney+ de 'Home Alone'-films heeft verwijderd

Woede nadat Disney+ de 'Home Alone'-films heeft verwijderd

Amerikanen niet blij met streamingdienst.

Alweer even geleden waren heel wat mensen kwaad nadat Netflix besloot om de Disney-animatiefilm Frozen uit 2013 offline te halen. Nu is er een vergelijkbare situatie. Disney+ heeft namelijk de Home Alone-films verwijderd.

In de States zijn drie delen uit de Home Alone-reeks, waaronder de twee films Home Alone (1990) en Home Alone 2: Lost in New York (1992) met Macaulay Culkin, verwijderd. Daarnaast zijn in Amerika ook Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides en de populaire familiefilm The Sandlot offline gehaald.

Gewoon nog te zien in Nederland
Bovengenoemde titels blijken via de Nederlandse inlog van Disney+ gewoon nog te bekijken, dus klaarblijkelijk is er een andere aanpak in de States. Sowieso komen daar bepaalde titels van onder meer Marvel en Star Wars later dan in Nederland pas later beschikbaar.

Bekijk de afbeelding
Woedende reacties
Hieronder de reacties vanuit de States over het verwijderen van de bovengenoemde titels, en dan vooral de geliefde Home Alone-films. Mensen geven aan dat ze het raar vinden dat Disney content verwijdert aangezien het huismuis gewoon de eigenaar is van de rechten.








NieuwsFilm

meest populair