Video

Keiharde beelden uit 'Birds of Prey' met Margot Robbie

Nieuwe tv-spot toont de juiste toon.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Het is nog even wachten op de volledige (R-rated) trailer die binnen enkele dagen verschijnt, maar hieronder zie je wel een nieuwe tv-spot die toch heel wat meer van de film Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) laat zien dan we tot op heden zagen in de verschenen trailers en andere video's.

Nadat ze in Suicide Squad debuterende - een film waarvan mogelijk ook een R-rated versie van zou bestaan in het archief van Warner Bros. - zien we Harley Quinn (Margot Robbie) dit keer onder heel andere omstandigheden. Er is geen Joker en er haar Task Force X-collega's keren pas in 2021 terug. Ze doet het dit keer met personages als Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) en Renee Montoya (Rosie Perez).


Cassandra Cain
In Birds of Prey van regisseur Cathy Yan moeten de Birds de jongeling Cassandra Cain (Ella Jay Basco) uit de handen zien te houden van Black Mask a.k.a. Roman Sionis (Ewan McGregor) en zijn slechte maatje Victor Zsasz (Chris Messina).

Vanaf 7 februari draait Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) in de Nederlandse bioscoopzalen.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hancock

Avatar

Zonde, wordt niks ben ik bang.

Mav Damian

Avatar

Ziet er meer uit als Harley Quinn en haar bitches dan een Birds of Prey film.

Frietgezicht

Avatar

Lijkt meer een reboot van Clueless waar de wijven dit keer pilletjes snoepen.

Moviewheels

Avatar

Gaat floppen; krijg je ervan als acteurs zich gaan bemoeien met productie......

GreenHornet

Avatar

Krijg het niet echt warm van het lijken net Tomboys

Rafael11

Avatar

Wat Mav Damian zegt, het heet wel Brids of Prey, maar volgens mij wordt het gewoon een Harley Quinn/Margot Robbieshow. Heb tot nu toe niet echt interesse in deze.

GreenHornet

Avatar

Het had net als de animatie moeten zijn.

Birds of Prey was de perfecte tietel geweest

Sunspot

Avatar

Haha, nog slechter, laat maar zitten, totaal niet willen zien in de bios.

Meer voor op TV of zo

eltorro

Avatar

Ziet er leuk. Goed om te zien dat WB het durft om ook R rated super helden films in het DCUE te plaatsen.

ThaBEN

Avatar

@Rafael11
DC blijft de fout maken om ensemble films te maken waarvan geen enkele teamlid een solo/origin film heeft gehad. Gezien de grote cast voorspel ik dat het merendeel van de acteurs nauwelijks screentime zal krijgen krijgen om zo een emotionele band met ze te kunnen ontwikkelen, waardoor het niemand zal interesseren wat er met al die onbekende figuren gebeurd tijdens de film. Zelfde fout hebben ze gemaakt met Suicide Squad en Justice League toentertijd. Om nog maar te zwijgen over hoeveel verschillende acteurs op (relatief) korte termijn hun meest populaire karakters spelen. Hoeveel Batman's en Jokers hebben we nu gezien in dezelfde periode dat Marvel consequent dezelfde acteurs blijft gebruiken? Daardoor verlies ik ook gauw interesse bij DC. Het is allemaal los zand van elkaar met af en toe een leuke film. Al lijkt dat meer met geluk te hebben.

LesserMagic

Avatar

Zag ik nou groen bloed??

Sharky13

Avatar

Dit lijkt mij echt helemaal niks. Zie dit geen groot succes worden in de bios

NieuwsFilm

meest populair