Todd Phillips wil een Batman-film in zijn 'Joker'-wereld

Todd Phillips wil een Batman-film in zijn 'Joker'-wereld

De regisseur wil dolgraag zien hoe Batman zich in de grimmige wereld van zijn film zou ontwikkelen.

Een van de grootste succesverhalen van het afgelopen filmjaar was absoluut die van Joker. De film bleek de eerste R-rated film ooit die meer dan 1 miljard wereldwijd wist binnen te harken, dus het is logisch dat er al een tijdje wordt gesproken over een sequel.

Regisseur Todd Phillips heeft eerder al laten weten dat hij mogelijk interesse heeft in een nieuwe film over Arthur Fleck/Joker, maar niet of er in die film ook plaats is voor Batman. Het lijkt er nu op dat hij weliswaar graag zou willen zien hoe Batman zou opereren in de grimmige wereld van Joker, maar niet dat hij zelf een film over Batman zou willen maken. Phillips zei er tijdens een interview met Variety het volgende over:

"Het is een prachtig Gotham, dus ik zou graag zien hoe iemand anders Batman zou zien in het Gotham dat wij hebben neergezet. Het interessante aan de toevoeging van Batman in onze film was: wat voor soort Batman brengt een Gotham als dit voort?"

Toekomstpraat
Het is natuurlijk nog maar even afwachten of we ook daadwerkelijk de Batman gaan zien die Phillips voor ogen heeft. Onlangs begonnen namelijk de opnames van The Batman met Robert Pattinson. Het mogelijke succes van die film, die niks met Joker te maken heeft, kan natuurlijk roet in het eten gooien.

NieuwsFilm

meest populair