'Thor: Love and Thunder' wordt dit jaar opgenomen

'Thor: Love and Thunder' wordt dit jaar opgenomen

Mogelijk gooien de bosbranden in Australië roet in het eten.

Thor: Love and Thunder begint dit jaar met de opnames. In augustus gaat de productie naar Australië, als dat tenminste kan. Er woeden op dit moment grote bosbranden in het land die mogelijk gevolgen kunnen hebben voor de productie.

Regisseur Taika Waititi sprak met Variety over zijn aankomende tweede MCU-film. Hij vertelde dat het de bedoeling is dat men in augustus naar Australië vertrekt voor de opnames. Maar dat kan misschien niet zomaar doorgaan, afhankelijk van hoe lang de bosbranden nog duren en waar ze allemaal schade aanrichten.

Veel schade
Er zijn in Australië al meer dan twintig mensen om het leven gekomen door de branden. Naar schatting stierven er ook zo'n half miljard dieren en de verwachting is dat dit er nog eens een half miljard meer worden door de aanhoudende droogte die het continent op dit moment treft. De vraag is dan ook of Marvel wel kan opnemen waar het dat van plan was straks.

Waititi zei daarover desgevraagd dat het absolute chaos lijkt te zijn in Australië en dat hij niet zeker is van de gevolgen van de branden voor zijn tweede Thor-film. De release staat gepland voor november 2021. Hieronder kan je het interview beluisteren.



NieuwsFilm

meest populair