Hilarische 'Knives Out' krijgt een vervolg!

Maar wat betekent dit voor de Star Wars-trilogie van Rian Johnson?

Knives Out krijgt een vervolg. Regisseur en schrijver Rian Johnson werkt nu aan een vervolg op de geweldige thriller die hij in november 2019 uitbracht. De film is een briljante nieuwe kijk op het mysterie-genre en zet de boel flink op stelten.

Dat mede dankzij het sterke spel van Daniel Craig als privédetective Benoit Blanc. Hij wordt in de film ingehuurd om de mysterieuze dood van de rijke misdaadschrijver Harlan Thrombey te onderzoeken. De cast zit vol A-listers, waaronder ook Chris Evans, Christopher Plummer, Michael Shannon en Jamie Lee Curtis.

Vervolg op komst
Volgens Showbizz 411 is er nu begonnen met werk aan het vervolg op Knives Out. Dit vervolg borduurt echter niet voort op de verhalen van Marta en de Thrombeys, maar draait om een heel nieuwe misdaad die opgelost moet worden door Blanc. Ook meldt Johnson tegen The Hollywood Reporter dat hij aan een vervolg werkt, dat hij volgend jaar uit zou willen brengen.

Knives Out was een bescheiden box office hit, met een budget van 40 miljoen dollar en een opbrengst van 247 miljoen. Wat een vervolg betekent voor Johnson en zijn aanstaande Star Wars-trilogie is niet duidelijk.

NieuwsFilm

meest populair