Setfoto's tonen plaats delict 'The Batman'

Setfoto's tonen plaats delict 'The Batman'

En de opnames gaan eindelijk van start!

De opnames van The Batman gaan binnenkort van start. Acteur Jeffrey Wright, die de rol van Commissioner Gordon speelt, meldt op Twitter dat hij wakker werd met een jetlag en naar Gotham moet. Kortom: de opnames gaan beginnen.

Dat zien we ook meteen bevestigd in setfoto's die geplaatst werden door Jordan Lee op Twitter. Hij fotografeerde een team van het Gotham City Police Department en een nieuwswagen van Gotha Action News. Daarmee zien we dus de eerste echte beelden van sets van de langverwachte nieuwe solofilm voor Batman. Hieronder kan je eerst de tweet van Wright lezen, gevolgd door de foto's van de set.



The Batman wordt geregisseerd door Matt Reeves en heeft een hoofdrol voor niemand minder dan Robert Pattinson. De acteur speelt een veel jongere versie van Bruce Wayne, eentje die nog heel erg bezig is als detective en minder als gemaskerde superheld. Hoe Pattinson er in het kostuum uit komt te zien is nog niet bekend.

Wel weten we dat de jongere Batman heel wat schurken tegenover zich krijgt, waaronder Batwoman, The Riddler, The Penguin en Carmine Falcone. De film draait vanaf 25 juni 2021 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair