Algemeen

Close-up van Celestial uit Marvel-film 'Eternals'

Een duidelijke blik op deze Marvel-scheppers.

door Bram de Groot om 11:53 in Algemeen
Het belooft een opvallende film in het Marvel Cinematic Universe te gaan worden; Eternals van regisseur Chloe Zhao. Er komt geen enkele Avenger of Guardian aan te pas en de focus ligt op hoe het Marvel-universum is ontstaan, met daarbij een blik op de strijd tussen de Eternals en de Deviants.

Tijdens Disney's D23 Expo verleden jaar augustus werd er aan de aanwezigen een postertje uitgedeeld voor de film Eternals met daarop een Celestial, de schepper van vele rassen in het Marvel-universum - waaronder de Eternals en hun tegenstanders, de Deviants.

Celestials zijn 600 meter hoge wezens die een paar keer over de Aarde hebben gelopen. Het is onbekend wat onder hun harnas zit. Volgens de Eternal Ikaris, in de film gespeeld door Richard Madden, zouden deze wezens enkel bestaan uit pure energie. Ze hebben in ieder geval bijna ongelimiteerde kosmische krachten.

Knowhere?
Er wordt gedacht dat onderstaande Celestial degene is waarvan zijn schedel gebruikt wordt als een soort planeet, de mijn-waystation Knowhere in Guardians of the Galaxy uit 2014. Er zijn overigens zo'n twintig Celestials in het Marvel-universum.
Earth's Mightiest Show
Check hieronder de video van Earth's Mightiest Show waarin een blik wordt gegeven op alles wat er van Marvel verschijnt in 2020.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Het "logo" van Nova en het masker van Star-Lord lijken wel op deze Celestial gebaseerd.

Sunspot

Avatar

Sentinel!

NieuwsFilm

meest populair