Algemeen

Christian Bale (Batman) met Marvel in gesprek voor rol in 'Thor: Love and Thunder'

Dit nieuws komt als een donderslag bij heldere hemel.

door Jeffrey Kouters om 13:47 in Algemeen
Een donderslag bij heldere hemel: Christian Bale gaat mogelijk een rol vertolken in de Marvel-film Thor: Love and Thunder. Diverse Amerikaanse media melden dat Bale daarvoor momenteel in gesprek is met Marvel. Voor welke rol zou Marvel de topacteur op het oog hebben?

Christian Bale trok eerder als de Batman ten strijde tegen menig misdadiger in Christopher Nolans alom geprezen trilogie over de bekende DC-held. Nu maakt hij mogelijk de overstap naar het Marvel Cinematic Universe. De studio heeft de Britse acteur namelijk op het oog voor een rol in de vierde Thor-film, die wederom geregisseerd zal worden door Jojo Rabbit-regisseur Taika Waititi.

Langverwacht personage?
Het is niet bekend voor welke rol Bale precies benaderd is door Marvel. Op social media speculeren fans dat het misschien gaat om Beta Ray Bill of Adam Warlock, twee personages die fans al langer hopen te zien op het witte doek. Marvel en Bale hebben nog niet willen reageren op het nieuws. De onderhandelingen zijn immers nog gaande.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Gorr the God Butcher?

Coola

Avatar

Zonde als ze hem gebruiken voor Adam warlock ja. Maar het geweldige MCU verdiend een geweldige acteur als Christian Bale.

RoberPaulsen

Avatar

Bale is een zeer goeie acteur, ik hoop dat ie niet een doorsnee Marvel badguy gaat spelen

SeanDeNiro

Avatar

Geld is belangrijker dan een serieuze rol.

Dale Cooper

Avatar

^ Acteren is z'n baan, logisch toch dat ie het voor t geld doet????‍♂️

Frietgezicht

Avatar

Die Bale heeft een kop als een ui, om te huilen

ridjieddo

Avatar

@Guyon: ik ga de hardcover editie halen van die hele saga (god butcher en godbomb). Zo ziekelijk episch.

Sunspot

Avatar

Beta Rey Bill wil ik zien, maar niet gespeeld door Bale, hij kan beter een andere menselijke held spelen vind ik, een bad-ass het liefst

Mothercopper

Avatar

Het is geen Adam Warlock, maar of Beta Ray Bill of Gorr the God Butcher

Moviewheels

Avatar

Jammer hoor.....Gervais heeft dus toch gelijk!

Jeroen van Eck

Avatar

Aangezien gunn plannen heeft om warlock te gebruiken in gotg 3 en hij geteased was in Gotg 2 lijkt het me sterk dat het om warlock gaat. wel wordt bata ray bill in verschillende thor movies en avenger movie geteased. ik vermoed dus bata ray. maar het zou natuurlijk ook weer een trowaway villian kunnen wezen. enthousiast hoe dan ook. bale was mijn favoriete badman

NieuwsFilm

meest populair