Actievolle nieuwe TV-trailer 'Birds of Prey'

Actievolle nieuwe TV-trailer 'Birds of Prey'

DC trapt het filmjaar bijna af!

DC staat op het punt om van start te gaan met filmjaar 2020. Dat zal het bedrijf doen met de film Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn. Een hele mond vol, dus laten we volstaan met Birds of Prey voor de film van hoofdrolspeler Margot Robbie en regisseur Cathy Yan.

De marketing tot nu toe, is vooral interessant geweest in het opzicht dat we voornamelijk actie zien. Er ligt veel minder nadruk op de personages, waardoor we bovenal Margot Robbie als Harley Quinn zien. Er is veel minder ruimte voor personages als Huntress, Black Canary en Renee Montoya, terwijl deze drie op zijn minst iconische DC-personages te noemen zijn.

Apart perspectief
De film wordt hoe dan ook interessant. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Harley Quinn, die een erg onbetrouwbare verteller is. Dat betekent dat de versies van Huntress, Black Canary en Renee Montoya heel anders kunnen zijn dan wat we uiteindelijk in de film zien. Dat belooft dus een interessante film. En gelukkig draait deze bijna al in de bioscoop: vanaf 6 februari!



NieuwsFilm

meest populair