Video

Echte Black Mask in trailer 'Birds of Prey' met Margot Robbie!

De volledige nieuwe trailer is eindelijk hier.

door Bram de Groot om 18:51 in Video
Begin februari verschijnt weer een nieuwe film van DC Films en Warner Bros. in de bioscoop. Dit keer geen Justice League-held, maar een opvallend team met vrouwelijke personages geleid door Margot Robbie's Suicide Squad-personage Harley Quinn!

Uiteraard is dit de film Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) van regisseur Cathy Yan en hieronder kun je kijken naar een compleet nieuwe trailer waarin heel wat details uit de film worden onthuld, met de krachten van de verschillende personages én ook nog eens de échte comic-accurate Black Mask met zijn masker!


En die slechterik Roman Sionis / Black Mask wordt gespeeld door de Golden Globe-winnaar Ewan McGregor (Fargo) en hij is in de film op zoek naar het meisje Cassandra Cain, gespeeld door Ella Jay Basco, die iets bezit dat hij heel graag wilt hebben.

Vanaf 6 februari in de bioscoop
Gelukkig voor de jonge Cassandra zijn er nog Robbie's Harley Quinn en de andere vrouwelijke "helden" Helena Bertinelli / Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Dinah Lance / Black Canary (Jurnee Smollett-Bell) en Renee Montoya (Rosie Perez)! Vanaf 6 februari zie je de nieuwste DC-film in de Nederlandse bioscoopzalen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Ziet er fantastisch uit! Kan niet wachten! Smiley face

Pronk47

Avatar

Ziet er leuk uit,maar ik weet niet of ik 2 uur lang die piep stem kan aanhoren?.

Frietgezicht

Avatar

Ken die Black Mask alleen uit zo’n Arkham game maar de coole look( Red Skull achtig) en dat ik niet wist wie eronder zat maakte het wel een interessant figuur.
Hier lijkt het vooral Ewan McGregor die kort een masker opdoet. Als je eenmaal het gezicht eronder kent haalt dat (voor mij tenminste) wel wat mysterie en dreiging weg.
Kylo Ren vond ik ook dreigender voordat het masker eraf ging.

Rest van de trailer ook kut.

Sunspot

Avatar

Weet niet, iets betere trailer, maar dan zie je weer dat team om haar heen en dan denk ik van 'laat maar zitten...' haha.

Lijkt ook nergens over te gaan. Ook slechte 'grappen', komt niet goed over.

Vind het maar niks eigenlijk.

rainking

Avatar

Yes! Het is DC gelukt! De film heeft nu ÉÉN karakter dat lijkt op dat van de comics. Woohoo!

Ik denk dat ik deze film toch in de bios ga kijken. Ik wil zien wat voor ramp het is geworden.

Moviemagic

Avatar

Het leukste was die lachende Hyena. De rest zal leuk zijn om eens gezien te hebben maar meer ook niet.

Mav Damian

Avatar

Die lachende hyena vond ik leuk! Maar zoals ik al ervoor zij deze film lijkt veel te hard gefocust op Harley Quinn dan de Birds of Prey. Dus daar heb ik mijn twijfels.

NieuwsFilm

meest populair