Echte Black Mask in trailer 'Birds of Prey' met Margot Robbie!

Echte Black Mask in trailer 'Birds of Prey' met Margot Robbie!

De volledige nieuwe trailer is eindelijk hier.

Begin februari verschijnt weer een nieuwe film van DC Films en Warner Bros. in de bioscoop. Dit keer geen Justice League-held, maar een opvallend team met vrouwelijke personages geleid door Margot Robbie's Suicide Squad-personage Harley Quinn!

Uiteraard is dit de film Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) van regisseur Cathy Yan en hieronder kun je kijken naar een compleet nieuwe trailer waarin heel wat details uit de film worden onthuld, met de krachten van de verschillende personages én ook nog eens de échte comic-accurate Black Mask met zijn masker!


En die slechterik Roman Sionis / Black Mask wordt gespeeld door de Golden Globe-winnaar Ewan McGregor (Fargo) en hij is in de film op zoek naar het meisje Cassandra Cain, gespeeld door Ella Jay Basco, die iets bezit dat hij heel graag wilt hebben.

Vanaf 6 februari in de bioscoop
Gelukkig voor de jonge Cassandra zijn er nog Robbie's Harley Quinn en de andere vrouwelijke "helden" Helena Bertinelli / Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Dinah Lance / Black Canary (Jurnee Smollett-Bell) en Renee Montoya (Rosie Perez)! Vanaf 6 februari zie je de nieuwste DC-film in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair