Algemeen

Nicholas Hoult tekent voor 'Mission: Impossible 7' en '8'

De acteur krijgt een grote rol!

door Jim Pedd om 11:13 in Algemeen
Acteur Nicholas Hoult voegt zich bij Tom Cruise in de volgende twee Mission: Impossible-films. Welke rol de acteur precies krijgt, is niet zeker, maar dat hij in beide films te zien zal zijn, is veelzeggend. Hij krijgt in elk geval geen bijrol.in de twee laatste avonturen van Ethan Hunt.

De eerste film in de franchise debuteerde in 1996 en sindsdien zijn er vijf nieuwe films uitgekomen. De laatste drie films werden de stunts steeds spectaculairder, dus Cruise krijgt het nog moeilijk om zichzelf te overtreffen in deze twee films. Daarna stopt hij als Ethan Hunt, wat gezien zijn leeftijd niet eens zo heel raar is. 

Echte stunts
Wat deze actiefilms zo onderscheidt van de rest, is het feit dat stunts ook echt uitgevoerd wordt. Iedereen die een beetje bekend is met de franchise, kent wel de verhalen van Cruise die meermaals gewond raakt op de set, omdat hij weer een been gebroken heeft bij een grote sprong tussen twee gebouwen. 

Het valt te bezien of Hoult straks net zo grote stunts mag doen, maar de kans bestaat dat hij wel aan wat actie mee moet werken. In juli 2021 is de zevende en augustus 2022 de achtste in de franchise te zien.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik vind Hoult eigenlijk wel een geschikte kandidaat om Cruise te vervangen in de M.I. franchise. Hij is jong genoeg en kan een leading rol in actiefilms wel aan.

Master Of Films

Avatar

Hoult als opvolger, tja waarom niet.

Uiteindelijk zal Cruise toch moeten stoppen als Ethan Hunt. Wat op zich jammer is. Laatste tijden poepen ze nu de ene M.I. deel na de andere uit. Maar dat hadden ze eigenlijk beter kunnen opvangen in de begin periode. Er zit behoorlijk tijdgat in de series met name tussen II - III en III - Ghost Protocol.

Mission: Impossible (1996)
Mission: Impossible II (2000)
Mission: Impossible III (2006)
Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011)
Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)
Mission: Impossible – Fallout (2018)
Mission: Impossible 7 verwachting 2021
Mission: Impossible 8 verwachting 2022

Ja, ik weet de achtergronden waarom sommige delen zo laat op zich wachten. Deels door de eigen stomiteit van Cruise. O.a. als een idioot op de bank stind te springen, wat in de verkeerde keelgat schot bij de toenmalige Paramount managers. Ach ja, als tijden anders waren geweest.

ridjieddo

Avatar

Niemand kan Tom Cruise vervangen

Moviewheels

Avatar

Mee eens Deception, Hoult als opvolger zou een mooie impuls kunnen geven aan de franchise

NieuwsFilm

meest populair