Nicholas Hoult tekent voor 'Mission: Impossible 7' en '8'

Nicholas Hoult tekent voor 'Mission: Impossible 7' en '8'

De acteur krijgt een grote rol!

Acteur Nicholas Hoult voegt zich bij Tom Cruise in de volgende twee Mission: Impossible-films. Welke rol de acteur precies krijgt, is niet zeker, maar dat hij in beide films te zien zal zijn, is veelzeggend. Hij krijgt in elk geval geen bijrol.in de twee laatste avonturen van Ethan Hunt.

De eerste film in de franchise debuteerde in 1996 en sindsdien zijn er vijf nieuwe films uitgekomen. De laatste drie films werden de stunts steeds spectaculairder, dus Cruise krijgt het nog moeilijk om zichzelf te overtreffen in deze twee films. Daarna stopt hij als Ethan Hunt, wat gezien zijn leeftijd niet eens zo heel raar is. 

Echte stunts
Wat deze actiefilms zo onderscheidt van de rest, is het feit dat stunts ook echt uitgevoerd wordt. Iedereen die een beetje bekend is met de franchise, kent wel de verhalen van Cruise die meermaals gewond raakt op de set, omdat hij weer een been gebroken heeft bij een grote sprong tussen twee gebouwen. 

Het valt te bezien of Hoult straks net zo grote stunts mag doen, maar de kans bestaat dat hij wel aan wat actie mee moet werken. In juli 2021 is de zevende en augustus 2022 de achtste in de franchise te zien.

NieuwsFilm

meest populair