Robert Downey Jr. ziet toekomst voor Iron Man in Marvel-films

Robert Downey Jr. ziet toekomst voor Iron Man in Marvel-films

Tony Stark terug in Marvel Cinematic Universe?

Zonder Robert Downey Jr. was er misschien wel helemaal geen Marvel Cinematic Universe. De acteur die ondertussen een levende Tony Stark lijkt, wist met Iron Man uit 2008 de franchise de beste start te geven die Marvel maar kon wensen. Verleden jaar eindigde hij een belangrijk verhaal in de filmreeks.

In Avengers: Endgame van het duo Anthony en Joe Russo knipte de acteur namelijk in zijn vingers en dit gaf de franchise de onvermijdelijke toekomst, maar betekende ook het einde van Tony Stark. Nu denkt Downey Jr. dat er ooit nog wel een terugkeer zou kunnen komen.

"Er kan van alles gebeuren"
Tijdens een interview met Extra voor zijn nieuwste film Dolittle zei de acteur dat hij grotendeels klaar is met de filmreeks maar dat je nooit nooit moet zeggen. "Ja, er kan van alles gebeuren. Ik geniet er echt van..." aldus Downey Jr. "Ik heb mijn wapens opgehangen en heb er vrede mee om het los te laten. Ik denk dat Marvel nu verder gaat en ze gaan aan de slag met een heleboel andere dingen. Het is moeilijk voor te stellen [een terugkeer], en ik ben erg benieuwd hoe het voor hen uitpakt."




Naar verluidt zouden we Tony Stark nog kort zien in het aanstaande Black Widow en er was even geleden ook het gerucht dat hij de stem van Tony Stark inspreekt voor de animatieserie What if...? voor op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair