Eerste foto Jared Leto's vampier in Marvel-film 'Morbius' met Spider-Man connectie!

Eerste foto Jared Leto's vampier in Marvel-film 'Morbius' met Spider-Man connectie!

En er zouden links zijn met Spider-Man uit het MCU.

Het gaat dan toch eindelijk gebeuren: Sony's Marvel Universe gaat hinten naar een connectie met het grotere Marvel Cinematic Universe. Dit gaat gebeuren in de film Morbius waarvan morgen de eerste trailer verschijnt!

Volgens ComicBook.com bevat Sony's Morbius een link naar het MCU middels een personage uit Marvel Studios' Spider-Man: Far From Home uit 2019. Dit zou niemand minder dan J.K. Simmons' J. Jonah Jameson zijn. Daarnaast zouden er in de film 'Wanted'-posters te zien zijn met daarop Peter Parker of Spider-Man van Tom Holland. Hiermee zouden de Marvel-films van Sony daadwerkelijke aanhangsels worden van het MCU, al dan niet films die gewoon onderdeel uitmaken van de hoofdfranchise.

Eerste foto Jared Leto's Morbius!
Hieronder zie je een gelekte, eerste foto van Jared Leto als zijn personage Morbius the Living Vampire. De trailer van morgen zal bevestigen of dit ook daadwerkelijk een juist beeld is, maar op basis van iconisch shot uit de comics (zie onder de foto) kan het bijna niet anders dat dit één van de moneyshots zal zijn in de trailer van morgen!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Vanaf 13 augustus in de bioscoop!
De complete film van Safe House en Life-regisseur Daniel Espinosa, ook met rollen voor Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris en Tyrese Gibson, draait vanaf 13 augustus in de Nederlandse bioscoopzalen.





NieuwsFilm

meest populair