Algemeen

Eerste foto Jared Leto's vampier in Marvel-film 'Morbius' met Spider-Man connectie!

En er zouden links zijn met Spider-Man uit het MCU.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het gaat dan toch eindelijk gebeuren: Sony's Marvel Universe gaat hinten naar een connectie met het grotere Marvel Cinematic Universe. Dit gaat gebeuren in de film Morbius waarvan morgen de eerste trailer verschijnt!

Volgens ComicBook.com bevat Sony's Morbius een link naar het MCU middels een personage uit Marvel Studios' Spider-Man: Far From Home uit 2019. Dit zou niemand minder dan J.K. Simmons' J. Jonah Jameson zijn. Daarnaast zouden er in de film 'Wanted'-posters te zien zijn met daarop Peter Parker of Spider-Man van Tom Holland. Hiermee zouden de Marvel-films van Sony daadwerkelijke aanhangsels worden van het MCU, al dan niet films die gewoon onderdeel uitmaken van de hoofdfranchise.

Eerste foto Jared Leto's Morbius!
Hieronder zie je een gelekte, eerste foto van Jared Leto als zijn personage Morbius the Living Vampire. De trailer van morgen zal bevestigen of dit ook daadwerkelijk een juist beeld is, maar op basis van iconisch shot uit de comics (zie onder de foto) kan het bijna niet anders dat dit één van de moneyshots zal zijn in de trailer van morgen!
Vanaf 13 augustus in de bioscoop!
De complete film van Safe House en Life-regisseur Daniel Espinosa, ook met rollen voor Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris en Tyrese Gibson, draait vanaf 13 augustus in de Nederlandse bioscoopzalen.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Als dit echt is...holy shit!

Bluemeister

Avatar

Hhmmm moet eerst nog die MCU connectie maar eens zien......

Steve-O

Avatar

Ziet er vet uit

Guyon2002

Avatar

Comicaccuracy zit prima maar het ziet er wel nét iets te nep uit. Maar ik zal niet oordelen voordat de trailer online staat

Goku32

Avatar

Hopelijk is deze rol wel weggelecht voor letto, het kan zomaar. Want kijk maar naar Chris als captiam America, kan me nog een rol herinneren hierzo voor. Of de green lantern bijvoorbeeld. Dus mebay is dit zijn rol inplaats van de faal Joker dat hij had neer gezet

Blopa

Avatar

Als dit klopt pluimje voor Sony

Civilian Supreme

Avatar

Ze zullen toch geen cgi morbius hebben toch?!

Coola

Avatar

Ben benieuwd naar bewegend materiaal, maar zo uitgaande van het plaatje ziet het er comic getrouw en realistisch uit.

Sunspot

Avatar

Ziet er wel goed uit

NieuwsFilm

meest populair