5 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

5 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag wederom vijf interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Mowgli (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Serkis | Cast: Rohan Chand, Benedict Cumberbatch, Christian Bale, e.a.
Weesjongen Mowgli is in de Indiase jungle opgevoed door dieren. Wanneer de listige tijger Shere Khan de jacht op hem opent, moet Mowgli vluchten naar de mensenwereld. Daardoor moet hij niet alleen de confrontatie aangaan met de vraatzuchtige Shere Khan, maar ook met zijn ware afkomst.

Blade Runner 2049 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, e.a.
Agent K jaagt na zijn benoeming tot nieuwe 'blade runner' op ontsnapte replicanten. Zijn ontdekking van een lang verborgen geheim, dat het voortbestaan van de mensheid in gevaar kan brengen, leidt tot een speurtocht naar voormalig blade runner Rick Deckard. Samen moeten ze in actie komen om de wereld te redden.

The Revenant (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, e.a.
De Amerikaanse pelsjager Hugh Glass wordt, na een aanval van een grizzlybeer, door een stel valse kameraden voor dood achtergelaten in een onherbergzaam en besneeuwd indianengebied. Hij overleeft het incident echter, en begint aan een lange en gevaarlijke tocht door de wildernis om wraak te kunnen nemen.

Unbroken (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angelina Jolie | Cast: Jack O'Connell, Domnhall Gleeson, Garrett Hedlund, e.a.
Olympisch hardloper Louis Zamperini wordt piloot tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wanneer zijn vliegtuig neerstort boven de Stille Oceaan, moet hij wekenlang zien te overleven op zee. Uiteindelijk wordt hij gevangengenomen door de Japanners. In de Japanse kampen moet hij opnieuw de zwaarste omstandigheden zien te overleven.

It (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andres Muschietti | Cast: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, e.a.
Het slaapstadje Derry wordt eens in de zevenentwintig jaar geconfronteerd met een mensvretende helleploert, die leeft van de fobieën van kinderen. Een groep heldhaftige sukkeltjes neemt het op tegen het monster, dat dikwijls als clown verschijnt. Daarvoor moeten ze echter wel hun grootste angsten zien te overwinnen.

NieuwsFilm

meest populair