Netflix

5 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag wederom vijf interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Mowgli (2018)
Regie: Andy Serkis | Cast: Rohan Chand, Benedict Cumberbatch, Christian Bale, e.a.
Weesjongen Mowgli is in de Indiase jungle opgevoed door dieren. Wanneer de listige tijger Shere Khan de jacht op hem opent, moet Mowgli vluchten naar de mensenwereld. Daardoor moet hij niet alleen de confrontatie aangaan met de vraatzuchtige Shere Khan, maar ook met zijn ware afkomst.

Blade Runner 2049 (2017)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, e.a.
Agent K jaagt na zijn benoeming tot nieuwe 'blade runner' op ontsnapte replicanten. Zijn ontdekking van een lang verborgen geheim, dat het voortbestaan van de mensheid in gevaar kan brengen, leidt tot een speurtocht naar voormalig blade runner Rick Deckard. Samen moeten ze in actie komen om de wereld te redden.

The Revenant (2015)
Regie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, e.a.
De Amerikaanse pelsjager Hugh Glass wordt, na een aanval van een grizzlybeer, door een stel valse kameraden voor dood achtergelaten in een onherbergzaam en besneeuwd indianengebied. Hij overleeft het incident echter, en begint aan een lange en gevaarlijke tocht door de wildernis om wraak te kunnen nemen.

Unbroken (2014)
Regie: Angelina Jolie | Cast: Jack O'Connell, Domnhall Gleeson, Garrett Hedlund, e.a.
Olympisch hardloper Louis Zamperini wordt piloot tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wanneer zijn vliegtuig neerstort boven de Stille Oceaan, moet hij wekenlang zien te overleven op zee. Uiteindelijk wordt hij gevangengenomen door de Japanners. In de Japanse kampen moet hij opnieuw de zwaarste omstandigheden zien te overleven.

It (2017)
Regie: Andres Muschietti | Cast: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, e.a.
Het slaapstadje Derry wordt eens in de zevenentwintig jaar geconfronteerd met een mensvretende helleploert, die leeft van de fobieën van kinderen. Een groep heldhaftige sukkeltjes neemt het op tegen het monster, dat dikwijls als clown verschijnt. Daarvoor moeten ze echter wel hun grootste angsten zien te overwinnen.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MicNie

Avatar

Zeker IT!

Furkan98

Avatar

Gerbruggeman niet altijd op imdb kijken maar op eigen gevoel

Ethan Edwards

Avatar

Imdb is geen standaard om te kijken of een film goed is. Dat zijn algemeen publiek cijfers. Een gemiddeld publiek weet niets van films. Echte lijsten zijn de Sight and Sound lijst. En als je cijfers van nieuwe films wilt is de tomato score veel beter dan de Imdb cijfers.

Baslag

Avatar

Mowgli en Bladerunner beide geflopt! Mowgli heeft de bios niet eens gehaald en is door netflix voordelig op de kop getikt. Beide dus zet matig.

geomen

Avatar

Volledig mee eens met gerbruggeman.

patjehardcore

Avatar

it staat al lang op netflix heb m al 3x gezien en ooooh wat is pennywise gaaf...hoop ook dat deel 2 snel op netflix komt????????????

David Mills

Avatar

@gerbruggeman, hopelijk heb je ook een eigen mening en is niet alleen Imdb leidend voor jou?

Ang3l

Avatar

@Baslag Net zoals een IMDB cijfer niet iets zegt over de kwaliteit van een film, doet een financiele flop ja/nee dat ook niet.

selena

Avatar

Al deze films waren dead-on-arrival. Die heeft Netflix dus gewoon in de uitverkoop gekocht.

Ik kijk juist Netflix vanwege de goede films en series. Als ze daar niet voldoende in investeren ben ik weg.

Natuurlijk kunnen smaken verschillen, en soms kan een slechte film je toch aanspreken. Maar geen van deze films is echt heel erg een niche-film die in de juiste niche dan alsnog een groot succes kan zijn (het vinden van die niches is een specialiteit van Netflix).
Denk aan Serenity of John Carter: niet voor het grote publiek, wel voor het steampunk publiek.

kokosnoot

Avatar

Ik vond Mowgli en Bladerunner toch echt wel leuk. Keigoed zeker niet maar wat is tegenwoordig nog Keigoed. De Joker is echt een uitzondering in kwaliteit bv.

Goku32

Avatar

Hahahahahaha allemaal al gezien

NieuwsFilm

meest populair