Opvallende ontmoeting op foto's Marvel-film 'Eternals'

Opvallende ontmoeting op foto's Marvel-film 'Eternals'

Met Kit Harington als Dane Whitman.

De Marvel-film Eternals is de 25e film in het Marvel Cinematic Universe en verfilmt Jack Kirby's comicreeks die startte in 1976. Deze reeks is overigens een aangepaste versie van personages die Kirby ontwikkelde voor DC Comics eerder in de jaren zeventig.

De film Eternals komt van regisseur Chloe Zhao (The Rider) en in de film worden heel wat personages onthuld. Er verschijnen opvallend veel foto's vanaf de set online en nu hebben we een blik op een ontmoeting tussen de personages Sersi (Gemma Chan) en Dane Whitman (Kit Harington). Ze hebben mogelijk een relatie

Tweet verwijderd

Vliegende Gemma Chan!
Dat er iets met het personage van Chan, in een andere rol te zien in Captain Marvel uit 2019, gaat gebeuren bewijzen onderstaande beelden.

Tweet verwijderd

Andere rollen zijn er voor onder meer Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee en Barry Keoghan en vanaf begin november draait de scifi Marvel-film in de Nederlandse bioscoopzalen. Een trailer wordt voorafgaand aan de release van Black Widow verwacht.

NieuwsFilm

meest populair