Video

Nostalgische trailer en stijlvolle poster voor weerwolf-thriller 'Hunter's Moon'

Niets nieuws onder de zon, of weet de film toch te verrassen?

door Timothy van Damme om 07:18 in Video
Na een veelbelovende periode is acteur Thomas Jane een beetje in de vergetelheid geraakt. Tegenover iedere blockbuster als The Predator staan talloze films die direct naar de thuismarkt verdwijnen. In die laatste categorie valt Hunter's Moon, eerder nog bekend als The Orchard.

In deze ouderwetse weerwolf-film stuit een sheriff op een groep jonge criminelen, die een huis overvallen. Dat blijkt echter zijn minste zorg, wanneer een bloeddorstig wezen opduikt dat geen onderscheid maakt tussen goed en kwaad.

Voice of God
Wat vooral opvalt in deze nostalgisch aandoende trailer, is de zogeheten "Voice of God", een bombastische stem die de trailer van dik aangezette one liners voorziet. Deze was vooral in de jaren tachtig en negentig erg populair.

In diezelfde periode was ook de weerwolf-film een subgenre dat graag gezien werd. De kans lijkt klein dat Hunter's Moon voor een revival zal zorgen, maar waarschijnlijk biedt de film een avondje ontspannen vermaak. In Amerika verschijnt Hunter's Moon in maart op dvd en VOD. Voor Nederland is nog geen datum bekend.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

neo123

Avatar

Beetje Silver Bullet gevoel bij , kan voor een regenachtige zondag best leuk zijn.

NieuwsFilm

meest populair