Sarah Connor op de vlucht in verwijderde scène 'Terminator: Dark Fate'

Sarah Connor op de vlucht in verwijderde scène 'Terminator: Dark Fate'

Er komen tevens veel deleted scenes met Arnold Scharzenegger beschikbaar.

Met een opbrengst van $281 miljoen dollar was Terminator: Dark Fate niet de verwachte 'alles of niets'-revival. Nieuwe hoop is nu gevestigd op de thuisrelease. Vanaf morgen is het officiële zesde en onofficiële derde deel verkrijgbaar op Digital HD, 28 januari komt deze uit op DVD/Blu-Ray en 4 maart is Nederland aan de beurt.

In aanloop naar de uitgave heeft IGN één van de verwijderde scènes onthuld die op de schijf te vinden zullen zijn. Hierin zien we Sarah Connor (Linda Hamilton), Grace (Mackenzie Davis) en Daniella (Natalia Reyes) op de vlucht voor vijandelijke soldaten die worden aangestuurd door Rev-9 (Gabriel Luna). Maar de vrouwen laten zich niet zomaar grijpen.


Meer vaart
Het is onduidelijk waarom de scène uit de film is gesneden, omdat het de snelheid en vuurvaardigheden van Grace toont en ook Sarah haar kont-schop-stukje heeft. Wellicht is de reden dat hij ook weer erg veel wegheeft van een moment uit Terminator 2 waarin John Connor (Edward Furlong) aan de T-800 (Arnold Scharzenegger) vertelt dat hij niet zomaar mensen mag doden. In het bovenstaande fragment zegt Daniella iets soortgelijks tegen Grace die de soldaten vervolgens enkel nog verwondt.

NieuwsFilm

meest populair