Video

Sarah Connor op de vlucht in verwijderde scène 'Terminator: Dark Fate'

Er komen tevens veel deleted scenes met Arnold Scharzenegger beschikbaar.

door Arjen Rooseboom om 11:44 in Video
Met een opbrengst van $281 miljoen dollar was Terminator: Dark Fate niet de verwachte 'alles of niets'-revival. Nieuwe hoop is nu gevestigd op de thuisrelease. Vanaf morgen is het officiële zesde en onofficiële derde deel verkrijgbaar op Digital HD, 28 januari komt deze uit op DVD/Blu-Ray en 4 maart is Nederland aan de beurt.

In aanloop naar de uitgave heeft IGN één van de verwijderde scènes onthuld die op de schijf te vinden zullen zijn. Hierin zien we Sarah Connor (Linda Hamilton), Grace (Mackenzie Davis) en Daniella (Natalia Reyes) op de vlucht voor vijandelijke soldaten die worden aangestuurd door Rev-9 (Gabriel Luna). Maar de vrouwen laten zich niet zomaar grijpen.


Meer vaart
Het is onduidelijk waarom de scène uit de film is gesneden, omdat het de snelheid en vuurvaardigheden van Grace toont en ook Sarah haar kont-schop-stukje heeft. Wellicht is de reden dat hij ook weer erg veel wegheeft van een moment uit Terminator 2 waarin John Connor (Edward Furlong) aan de T-800 (Arnold Scharzenegger) vertelt dat hij niet zomaar mensen mag doden. In het bovenstaande fragment zegt Daniella iets soortgelijks tegen Grace die de soldaten vervolgens enkel nog verwondt.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Vreemd. Nog niet te downloaden.

GreenHornet

Avatar

ze rende weg van de film

Master Of Films

Avatar

omniesbonsai "Een film die ik niet erken"
Gelukkig kan je daarvoor kiezen. Gelukkig uiten alle eindes van Terminator 2: Judgment Day zich goed voor uit dat een deel 3 niet nodig is. Smiley face

Artificialis

Avatar

De scène voegt niet zoveel toe. Verder ben ik blij dat Terminator: Dark Fate op zichzelf te kijken is. Het heeft een open einde, maar het is wel zijn eigen verhaal. Dat maakt het gemis dat het echt de allerlaatste Terminator-film is iets minder groot.

Bij Salvation en Genysis blijf ik altijd het gevoel houden dat het twee onafgeronde projecten waren. Films die eigenlijk incompleet zijn zonder de vervolgfilms die nooit zullen komen.

Sunspot

Avatar

Blijft zo jammer nog steeds joh, dat ze Hamilton terug konden krijgen, ARnold erin en Furlong wilde ook graag meer doen.

En dan toch geen trilogie maken, dus T1, 2 en 3. Gewoonom het trio, verhaal in de toekomst.

Pfff, eigen schuld aan een grote kant, dingen brengen waar niemand om vroeg!

Sunspot

Avatar

Maar dan nog, belachelijklage box office score haha

Er moet iets zjin geweest, meerdere factoren waardoorhet zo slecht heeft gescoord in de bios, jeetje :D

Civilian Supreme

Avatar

Deze film ondergaat een duistere toekomst.
Ik kan niet wachten op de 32e poging tot een echt vervolg op T2! Nu al zin in.

NieuwsFilm

meest populair