Gewelddadige nieuwe trailer 'Birds of Prey' onthult kwade plannen Black Mask

Gewelddadige nieuwe trailer 'Birds of Prey' onthult kwade plannen Black Mask

De schurk wil zijn diamant terug.

In Birds of Prey nemen Harley Quinn (Margot Robbie) en haar meidengroep het op tegen de flamboyante gangster Roman Sionis (Ewan McGregor). Hij legt heel Gotham plat nadat een diamant met waardevolle informatie van hem is gestolen. Dat wordt bevestigd in een explosieve nieuwe trailer.

Bekijk de afbeelding
In Birds of Prey steelt Cassandra Cain (Ella Jay Basco) de waardevolle diamant uit de broekzak van Sionis' schietgrage maat Victor Zsasz (Chris Messina). Dat werd al duidelijk in de eerdere trailers. Cain belandt bij de Birds of Prey, die haar in bescherming nemen tegen de wraakzuchtige misdaadbaas. Daardoor komen Harley, Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) en Renee Montoya (Rosie Perez) ook op de dodenlijst van Sionis te staan.

'Gevoelige informatie'
Uit de nieuwe beelden wordt duidelijk dat de Birds of Prey moeten voorkomen dat Sionis, beter bekend als 'Black Mask', zijn diamant terug in handen krijgt, omdat hij anders 'niet meer te stoppen' zou zijn. In de oorspronkelijke versie van de film zouden er overigens, volgens de geruchten, dick pics van Sionis op de diamant hebben gestaan. Regisseuse Cathy Yan (Dead Pigs) zou deze plottwist hebben veranderd nadat het testpubliek deze grap niet kon waarderen.


Birds of Prey is vanaf 6 februari in de Nederlandse bioscopen te zien!

NieuwsFilm

meest populair