Video

Gewelddadige nieuwe trailer 'Birds of Prey' onthult kwade plannen Black Mask

De schurk wil zijn diamant terug.

door Jeffrey Kouters om 14:40 in Video
In Birds of Prey nemen Harley Quinn (Margot Robbie) en haar meidengroep het op tegen de flamboyante gangster Roman Sionis (Ewan McGregor). Hij legt heel Gotham plat nadat een diamant met waardevolle informatie van hem is gestolen. Dat wordt bevestigd in een explosieve nieuwe trailer.


In Birds of Prey steelt Cassandra Cain (Ella Jay Basco) de waardevolle diamant uit de broekzak van Sionis' schietgrage maat Victor Zsasz (Chris Messina). Dat werd al duidelijk in de eerdere trailers. Cain belandt bij de Birds of Prey, die haar in bescherming nemen tegen de wraakzuchtige misdaadbaas. Daardoor komen Harley, Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) en Renee Montoya (Rosie Perez) ook op de dodenlijst van Sionis te staan.

'Gevoelige informatie'
Uit de nieuwe beelden wordt duidelijk dat de Birds of Prey moeten voorkomen dat Sionis, beter bekend als 'Black Mask', zijn diamant terug in handen krijgt, omdat hij anders 'niet meer te stoppen' zou zijn. In de oorspronkelijke versie van de film zouden er overigens, volgens de geruchten, dick pics van Sionis op de diamant hebben gestaan. Regisseuse Cathy Yan (Dead Pigs) zou deze plottwist hebben veranderd nadat het testpubliek deze grap niet kon waarderen.


Birds of Prey is vanaf 6 februari in de Nederlandse bioscopen te zien!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Over trailers gesproken : Als dit Dwayne Johnson ipv Vin Diesal had geweest ...

Rafael11

Avatar

Is deze steen toevallig ook in staat om wensen te vervullen net zoals bij Wonder Woman 1984?Smiley face

Xenolicker

Avatar

Euh... hebben we niet pas een nieuwe trailer gehad (09-01)? Is dit nu alweer trailer 3? What's happening?! What's going on?!

Sunspot

Avatar

Weet niet, maar kijk niet echt uit naar de film, had veel meer verwacht, al die trailers en zo doen me gewoon niks, juist minder vertrouwen in de film, had zoveel verwacht.

Ga he twel kijken (denk thuis ooit), maar verwacht niet veel.

NieuwsFilm

meest populair