Keert Renée Zellweger nog éénmaal terug als Bridget Jones?

Keert Renée Zellweger nog éénmaal terug als Bridget Jones?

Als het aan de inmiddels vijftigjarige actrice ligt wel.

Nu ze te zien is als Judy Garland in Judy, staat actrice Renée Zellweger weer in de schijnwerpers. Daarbij hoort een uitgebreide perstour, waar natuurlijk die onvermijdelijke vraag gesteld wordt: zien we Renée Zellweger ooit nog als Bridget Jones?

Na het geliefde origineel Bridget Jones's Diary uit 2001 volgden nog twee delen. Al vrij snel kwam Bridget Jones: The Edge of Reason, maar het duurde tot 2016 voor Bridget Jones's Baby het levenslicht zag.

Lichtpuntje
Tijdens een interview met Vanity Fair spreekt Zellweger over de mogelijkheid om nog één keer haar meest iconische rol op zich te nemen. "Dat zou fantastisch zijn," aldus de actrice "maar ik heb op dit moment echt geen idee of dat nog gaat gebeuren. Dat ligt aan schrijfster Helen Fielding."

Toch is er een klein lichtpuntje. Fielding schreef enkele jaren geleden Bridget Jones: Mad About the Boy en dat boek is nog niet verfilmd. "Maar ik ben altijd de laatste die iets hoort," zegt Zellweger "de vorige keer waren ze de sets al aan het bouwen toen ik gebeld werd."

NieuwsFilm

meest populair