Algemeen

Darkseid maakt iedereen af op nieuwe 'Justice League'-foto van Zack Snyder

Darkseid was te zien in de oorspronkelijke versie van de vertrokken regisseur.

door Jeffrey Kouters om 15:35 in Algemeen
Filmmaker Zack Snyder heeft via Vero weer een nieuwe blik op Uxas/Darkseid gedeeld. De bekende DC-opperschurk zou eigenlijk zijn opwachting maken in Justice League (2017).

In Snyders versie van Justice League zou een scène te zien zijn geweest waarin Uxas/Darkseid de aarde duizenden jaren geleden aanviel. Joss Whedon, die de regietaken overnam van Snyder nadat hij wegens persoonlijke omstandigheden vertrok bij de productie, schrapte die plannen uiteindelijk. Whedon schijnt de opperschurk te hebben vervangen door Steppenwolf om het verhaal wat simpeler te maken voor de kijker.

Oorlog
Snyder heeft de afgelopen jaren vele beelden van 'zijn Justice League' verspreid. De fans van de regisseur hopen ook nog steeds dat de zogenaamde 'Snyder Cut' ooit wordt gereleased. In een nieuwe post op Vero toont Snyder een nieuwe concepttekening van Darkseid. De slechterik is te zien op het slagveld en vecht tegen verschillende troepen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

CaptainCab

Avatar

Zou dit gewoon een slimme campagne zijn om mensen op Vero te krijgen?

TwinsA

Avatar

Ik begin zijn spelletjes moe te worden, het help ons niet. Waarschijnlijk was zijn versie heel anders, maar leg je erbij neer en neem een nieuwe route. Het zou iets anders zijn, maar ze bouwen een heel nieuwe DC op. Hou het als verassing voor binnen 10 jaar zonder iemand op de hoogte te brengen, dan is de verassing eens zo groot. Nu voelt het een verplicht nummer aan het worden.

Eddie Singer

Avatar

Darkseid is eerder bedacht dan Thanos.
Een zeer waardige (nietsontziende) vijand van Superman.
Het zou het karakter recht doen, als hij een fatsoenlijke film zou krijgen.

Als er maar niet zo'n gedrocht van maken zoals 'Apocalypse' bij X-men. Wat een afknapper was dat...


NieuwsFilm

meest populair