Algemeen

Infinity Stones terug in Marvel-film 'Doctor Strange 2' volgens officiële synopsis!

En een oude vriend maakt het Strange moeilijk.

door Bram de Groot om 16:44 in Algemeen
In navolging op de onthullende synopsis voor de Marvel-film Eternals hebben we nu ook een korte officiële verhaallijn voor Doctor Strange and the Multiverse of Madness!

En die synopsis hint naar een duidelijke connectie met de voorgaande films. Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) gaat op onderzoek uit naar de Time Stone, en dat betekent dat hij deze mogelijk ook weer terugvindt - op één of andere (tijdreis)manier.


"Na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame zet dr. Stephen Strange zijn onderzoek naar de Time Stone voort. Maar een oude vriend die een vijand is geworden, maakt een einde aan zijn plannen en zorgt ervoor dat Strange onuitsprekelijk kwaad ontketent."

Een oude vriend van Strange
Het is al even duidelijk dat die "oude vriend" naar alle waarschijnlijkheid het personage Baron Karl Mordo van acteur Chiwetel Ejiofor is. Hij was ook te zien in Doctor Strange uit 2016.


Lees ook:
Marvel-film 'Eternals' heeft een gave officiële synopsis!


Voorlopig heeft Doctor Strange geen regisseur, aangezien Scott Derrickson recent vertrok. De film moet wel gewoon in mei 2021 verschijnen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Voorlopig heeft Doctor Strange geen regisseur
En Steve McQueen zal zeker niet gaan aanmelden. Hij en zijn maatje Chiwetel Ejiofor zullen echt niet opnieuw een '12 Years a Slave' awards erkenning gaan krijgen.
Want Marvel (= geen cinema). Of men moet all out black gaan zoals in BP Smiley face

PRIME

Avatar

^
Vind jij jezelf dan grappig met dit soort posts?

kokosnoot

Avatar

Tja als je gaat tijdreizen of dimensionaal reizen en je vindt de time stone kan je natuurlijk alle infinity stones terug krijgen. Is dat leuk alle infinity stones weer terug?

Master Of Films

Avatar

PRIME "Vind jij jezelf dan grappig met dit soort posts?"
Ja natuurlijk man. Dit is toch geen serieuze website.

Jeroen Pasman

Avatar

Hij kan beter naar de Reality Stone op zoek gaan. Dan maak je het daarna realiteit dat je álle 6 de stenen hebt.

Aeon

Avatar

Dus we gaan time Looper doen kan op zich interessant zijn,als ze de karakters goed uitwerken ,en het hoe en waarom van het tijdreizen, wat de eerste keer nog wel een beetje een rommelig was.wat de opmerking van Masters of film betreft Ik hou ook van arthouse films maar dat houdt niet in dat je snobistisch hoeft te doen tegenover Marvel films .Het zijn gewoon goede stukken die zeer entertaining zijn je kunt van allebei tegelijk houden. omdat nu twee regisseurs naast de pot hebben gepist en derhalve geen miljarden op hun bankrekeningen hebben staan houdt niet in dat je opeens met hun mee hoeft te doen. Frozen 2 ( b.v. ) blijft en slechte film mooie animatie ,slechte film Zero theorem blijft een van de beste films van Terry gilliam. Dat hij nou een snobistisch lulletje is geworden is in een tweede.iedereen schijnt de vergeten dat monthy pyton ook alleen maar het uitlachen was van de gemiddelde Engelse bevolking. Om terug te komen op Marvel had ik het liever beter gezien ja ,maar dit is wat we hebben en sommige van de films zijn goed, Spiderman niet spider-man is prut in mijn opinie. zijn ze bij Disney stompzinnig omdat ze hun best verdienende personages eruit gooien omdat ze bang zijn, de hele weet ik wat biseksuele kant te bekijken ?inderdaad had interessant kunnen worden maar Loki doet niet ( genoeg) mee. Dus wat krijgen we een film met Wanda en Doctor Strange had ook nog interessant kunnen zijn als ze een beetje op het schuldgevoel van Doctor Strange hadden gespeeld. over het feit hij een lullige chirurg was geweest, niet slecht maar lullig, maar nee we moeten allemaal weer naar het tieten Monster Wanda gaan kijken in een Rood pakje. Dan kijk ik liever naar het kont monster in een groen ( of blauw hangt van de tijdlijn af) pakje. Echter de eerste Doctor Strange film met tilda swinton en de karakterontwikkeling die daarin plaatsvond was wel degelijk een heel goede film toch zeker de eerste 40 min. Ze moeten gewoon een beetje meer durven ,de Marvel Comics concepten aan te houden en iets meer de Disney kwaliteiten los te laten. Niet zo op Safe spelen. Dat maakt het erger omdat het zulke goede fantastische films zouden kunnen zijn. Nu zijn het films die perfect zijn maar geen kunst hebben, geen feels en daarom krijg je van die zeikerds net als die regisseurs. Het zou fantastisch zijn als men nu eens een keer het voor mekaar kreeg om de kunst van een arthouse film samen te voegen met het Spektakel en de lekkere mannen en vrouwen van een Marvel film. ze hadden het bijna voor elkaar maar nee dan komt er de moraliteits politie weer tussen. Diepe diepe zucht en ja ik gebruik nog steeds spraakherkenning

NieuwsFilm

meest populair