Eerste blik op Sylvester Stallone als vervallen superheld 'Samaritan'

Eerste blik op Sylvester Stallone als vervallen superheld 'Samaritan'

Het is weer eens wat anders dan die standaard 'ruwe bolster, blanke pit'-look.

Hoewel Sylvester Stallone één van de grootste actiesterren uit de geschiedenis is, blijft hij zichzelf nog steeds vernieuwen, ondanks zijn 73 levensjaren. Binnenkort zal de spierbundel voor het eerst een superheld spelen in het door Julius Avery geregisseerde Samaritan.

De acteur heeft altijd een beetje afstand gehouden tot het spelen van kleurrijke stripfiguren, op de hoofdrol in Judge Dredd (1995) en een bijrol in Guardians Of The Galaxy - Volume 2 (2017) na.

Samaritan vertelt het verhaal van een jongen die op zoek gaat naar een mythische superheld die 20 jaar eerder verdween na een tragische gebeurtenis, maar waarschijnlijk nog leeft. Via zijn Instagram-pagina heeft Sly een foto geüpload waarop diens nieuwe looks zichtbaar zijn:


Wachten op volledige outfit
Toegegeven, dit is geen echte setfoto van Stallone in zijn filmkostuum, maar je krijgt een soort idee waar hij voor gaat. Een grijs kapsel, zanderig uiterlijk, compleet met foute sik. Zelfs het jasje wat hij draagt lijkt al superhelderig. Ook zo benieuwd hoe hij er uiteindelijk uit gaat zien?

NieuwsFilm

meest populair