Algemeen

Eerste blik op Sylvester Stallone als vervallen superheld 'Samaritan'

Het is weer eens wat anders dan die standaard 'ruwe bolster, blanke pit'-look.

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Algemeen
Hoewel Sylvester Stallone één van de grootste actiesterren uit de geschiedenis is, blijft hij zichzelf nog steeds vernieuwen, ondanks zijn 73 levensjaren. Binnenkort zal de spierbundel voor het eerst een superheld spelen in het door Julius Avery geregisseerde Samaritan.

De acteur heeft altijd een beetje afstand gehouden tot het spelen van kleurrijke stripfiguren, op de hoofdrol in Judge Dredd (1995) en een bijrol in Guardians Of The Galaxy - Volume 2 (2017) na.

Samaritan vertelt het verhaal van een jongen die op zoek gaat naar een mythische superheld die 20 jaar eerder verdween na een tragische gebeurtenis, maar waarschijnlijk nog leeft. Via zijn Instagram-pagina heeft Sly een foto geüpload waarop diens nieuwe looks zichtbaar zijn:


Wachten op volledige outfit
Toegegeven, dit is geen echte setfoto van Stallone in zijn filmkostuum, maar je krijgt een soort idee waar hij voor gaat. Een grijs kapsel, zanderig uiterlijk, compleet met foute sik. Zelfs het jasje wat hij draagt lijkt al superhelderig. Ook zo benieuwd hoe hij er uiteindelijk uit gaat zien?

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Mid-credit? Volgens mij had hij meer scenes in Guardians of the Galaxy 2. Is hij niet de leider van de Ravagers die Yondu terecht wijst.

Rutherford

Avatar

Er was zelfs ooit sprake van een Ravagers-film met Stallone ten tijde van GOTG.

PRIME

Avatar

Zelfs het jasje lijkt superhelderig hahahaha

Civilian Supreme

Avatar

Is deel 2 alweer van 2014?!

Stallone is altijd +1

Dukat

Avatar

@RoberPaulsen: +1 ????.

Het is al normaal om rond 35-40 jarige leeftijd grijs haar te hebben, laat staan 73 jaar oud.

Angelo1979

Avatar

Voor zijn leeftijd ziet de Sly
d’r nog verdomd goed uit.

Dukat

Avatar

Zijn dochter Sophie zoekt wel steeds media aandacht op. Dit in tegenstelling tot tot zijn jongste dochter en overleden zoon (Sage)

Stijnosso

Avatar

@Dukat

nogal logisch dat z'n zoon niet media aandacht zoekt als hij overleden is

noah81

Avatar

Nice, zin in! Vond judge dredd ook te gek Smiley face

Dukat

Avatar

@Stijnosso Duh.... toen hij nog leefde, bedoel ik ????

johnn_s

Avatar

Guardian vol 2 is van 2017 !!!!

Decepticon

Avatar

Stallone is voor mij ook altijd +1, maar hij moet geen superheld gaan spelen. Hij moet gewoon normale actie/thrillers blijven maken. Nu moeten we nog weer langer wachten op Expendables 4. Of hebben ze die ondertussen al stiekem gemaakt?

Sunspot

Avatar

Hoe zit het met dat team, Stallone, Anderen, Rosenbaum!

SteefL

Avatar

'Altijd afstand gehouden van t spelen van kleurrijke striphelden, met twee uitzonderingen vóór deze nieuwe rol' . Als bijna elke andere acteur geen enkele stripheld speelde, of hooguit één, blijkt ie dan niet juist bijzonder aangetrokken tot dat soort rollen?? Denk daar maar ff over na. Smiley face

NieuwsFilm