Algemeen

Will Smith legt uit waarom we zo lang op 'Bad Boys 3' hebben moeten wachten

Er speelde meer achter de schermen dan enkel de productionele tegenslagen.

door Arjen Rooseboom om 06:00 in Algemeen
Jarenlang (vanaf 2008 ongeveer) leek Bad Boys For Life een gedoemd filmproject te worden dat nooit zou uitkomen. Vertragingen door afhakende regisseurs, script herzieningen en ga zo maar door. Maar aanstaande donderdag 23 januari is het dan eindelijk zover, 17 jaar na Bad Boys II en precies 25 jaar na het origineel.

In 'The Tonight Show' van Jimmy Fallon gaf hoofdrolspeler Will Smith onlangs uitleg. Bekijk onder de tekst het volledige fragment:
"Ik wilde de franchise niet kapot maken, maar juist beschermen. Ik had nooit een fijn gevoel over de Men In Black-vervolgen en wilde er bij deze zeker van zijn dat het verhaal klopte, dat er nog iets te vertellen viel wat grappig en emotioneel was en verdiende om verteld te worden met de magie van de voorgangers. Geen cashgrab zo van, mensen houden van sequels, dus laten we gewoon daarom een sequel maken"!Een ruim voldoende
Nu horen we jullie denken, oh zo'n standaard praatje om de boel nog wat extra te promoten. Dit gebeurt vrijwel altijd en heeft in het verleden al flink wat cinematische teleurstellingen opgeleverd. Daarnaast worden in januari vaak de titels met lagere verwachtingen gedumpt.

Toch lijkt Smith hier echt vanuit zijn hart te spreken. Het is ook geen geheim dat men moeite moest doen om hem over te halen en gezien de eerste reacties (beste deel van de triologie?) kan hij nog wel eens gelijk gaan krijgen. Laten we alleen hopen dat hij dan eventueel wat sneller tekent voor Bad Boys 4, want om die nou uit te stellen naar 2037...?

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Bad boys 4 is bevestigd door Sony

NieuwsFilm

meest populair