Algemeen

Robert Downey Jr. lijkt niet blij met rol in 'Black Widow'

RDJ's Tony Stark wordt niet vergeten door Marvel.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In Avengers: Endgame namen we afscheid van Tony Stark a.k.a. Iron Man van Robert Downey Jr. en in de aansluitende film Spider-Man: Far From Home was zijn impact op het Marvel Cinematic Universe nog goed zichtbaar. Naar verluidt keert hij ook weer terug in Black Widow.

Aangezien de Marvel-film Black Widow rond het personage Natasha Romanoff van Scarlett Johansson een prequel is op Avengers: Infinity War kan Stark terugkeren. In gesprek met Entertainment Tonight wordt RDJ gevraagd wat hij vindt van de situatie dat hij mogelijk een cameo heeft in die film.

Ze kunnen nu alles doen
Op die vraag antwoordt de acteur dat hij het fijn had gevonden als het hem was verteld. "Ze kunnen nu van alles doen. Dit zou zelfs een deepfake interview kunnen zijn," antwoordde Downey Jr. omzeilend. Uiteraard mag hij geen details weggeven, maar het lijkt er wel op dat Marvel archiefbeelden heeft gebruikt. En dit lijkt RDJ toch niet helemaal te bevallen.

Overigens is niet uitgesloten dat Tony Stark a.k.a. Iron Man vroeg of laat terugkeert in het filmuniversum. Tijdreizen en het multiversum zorgt ervoor dat een personage nooit echt afgeschreven kan worden. Cate Shortlands Black Widow verschijnt 29 april in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

'Tijdreizen en het multiversum zorgt ervoor dat een personage nooit echt afgeschreven kan worden'

Precies dat is het probleem.

Frietgezicht

Avatar

^ Supreme, valt mee. Het probleem is de studio, een regisseur, schrijvers enz enz enz.
Een ‘dood’ karakter kan altijd terug komen, we hebben het al vaak gezien.
Kijk bijv naar Palpatine. Of Ripley die stierf in Alien 3. Of de karakters van Depp en Rush in de Pirates of the C reeks. Of Connery in Highlander en Opa Flodder in Flodder die terug uit de dood kwamen zonder uberhaubt een reden. Enz enz

Als ze willen keert een karakter wel terug hoor. Ook zonder tijdreizen.

Decepticon

Avatar

Als aankomende films niet succesvol genoeg zijn of niet meer zo populair als de Infinity Saga, wat ik zeer betwijfel, moet je opletten hoe snel ze Iron Man en Captain America weer terughalen.

Iron Man mag van mij dood blijven, maar ik zou toch Captain America graag terug willen zien. Op gegeven moment zullen ze Kang The Conqueror introduceren, hij kan tijdreizen en komt van oorsprong uit de toekomst naar het heden en daar kunnen ze hele gave dingen mee doen.

Blablazer

Avatar

^ Geef mij maar Ironman veel interessanter personage. Of nog beter kom maar eens met wat nieuws.

Disney die niet zo netjes is wie had dit verwacht.

Sunspot

Avatar

@Decpticon

Zeker weten.

Had ook liever Captain America zien overleven, juist zijn karakter, uit een andere tijd, gewoon goed in elke film ook, veel interessanter dan Iron man en zo.Popcultuurfreak

Avatar

@Blablazer, Ik vind Iron Man anders niet echt de interessantste. Zeker charismatisch en entertainend, maar Captain America had een veel beter verhaal en betere trilogie.

NieuwsFilm

meest populair