Robert Downey Jr. lijkt niet blij met rol in 'Black Widow'

Robert Downey Jr. lijkt niet blij met rol in 'Black Widow'

RDJ's Tony Stark wordt niet vergeten door Marvel.

In Avengers: Endgame namen we afscheid van Tony Stark a.k.a. Iron Man van Robert Downey Jr. en in de aansluitende film Spider-Man: Far From Home was zijn impact op het Marvel Cinematic Universe nog goed zichtbaar. Naar verluidt keert hij ook weer terug in Black Widow.

Aangezien de Marvel-film Black Widow rond het personage Natasha Romanoff van Scarlett Johansson een prequel is op Avengers: Infinity War kan Stark terugkeren. In gesprek met Entertainment Tonight wordt RDJ gevraagd wat hij vindt van de situatie dat hij mogelijk een cameo heeft in die film.

Ze kunnen nu alles doen
Op die vraag antwoordt de acteur dat hij het fijn had gevonden als het hem was verteld. "Ze kunnen nu van alles doen. Dit zou zelfs een deepfake interview kunnen zijn," antwoordde Downey Jr. omzeilend. Uiteraard mag hij geen details weggeven, maar het lijkt er wel op dat Marvel archiefbeelden heeft gebruikt. En dit lijkt RDJ toch niet helemaal te bevallen.

Overigens is niet uitgesloten dat Tony Stark a.k.a. Iron Man vroeg of laat terugkeert in het filmuniversum. Tijdreizen en het multiversum zorgt ervoor dat een personage nooit echt afgeschreven kan worden. Cate Shortlands Black Widow verschijnt 29 april in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair