Algemeen

De regisseurs van 'Bad Boys for Life' eren de franchise met een cameo van [...]

Een mooi eerbetoon aan de eerste twee delen.

door Timothy van Damme om 06:00 in Algemeen
Het was groot nieuws bij de aankondiging. Niet alleen kwam er na vele jaren eindelijk een tweede vervolg op Bad Boys, het avontuur zou geregisseerd worden door onze zuiderburen Adil El Arbi en Bilall Fallah. De heren hadden met Black hoge ogen gegooid. Dit opende al snel deuren naar Hollywood.

Hun eerste wapenfeit daar is dus Bad Boys for Life en de heren hadden het slechter kunnen treffen. De film krijgt verrassend positieve kritieken en wordt uitstekend bezocht. De heren zijn echter niet vergeten dat ze een bestaande franchise overnemen. Ze besloten die historie op een speciale manier te eren.

Let op: spoilers

Ceremoniemeester
Wie de film al heeft gezien, weet dat de dochter van Marcus trouwt. De ceremoniemeester van deze heugelijke gebeurtenis is niemand minder dan Michael Bay, de regisseur van de eerste twee films. Arbi en Fallah wilden hun voorbeeld koste wat kost aan de film verbinden, al bleek dat nog niet zo gemakkelijk.

Bay was op dat moment namelijk druk bezig met de opnames van 6 Underground. Uiteindelijk was er dan toch een kort moment dat hij zich kon vrijmaken voor de nieuwe Bad Boys. Hij had ook nog een kleine tip voor de vrienden: "Waag het niet mijn kindje te verpesten!"

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

"waag het niet om mijn kindje te verpesten"

Had Bay dat zelf al niet gedaan met BB2?

NieuwsFilm

meest populair