Algemeen

Simon Pegg officieel terug voor 'Mission: Impossible 7'!

De betrouwbare Pegg zal opnieuw de rol van de vernuftige Benji spelen.

door Zilko Tarici om 15:56 in Algemeen
Het lag voor de hand, maar nu weten we het zeker: Simon Pegg, keert terug als Benji Dunn in Mission: Impossible 7. Collider meldt dit namelijk vandaag na met gespitste oren te hebben geluisterd naar een interview met de acteur op radio-programma Our City Tonight. Tijdens dit interview liet hij weten dat de film tot zijn toekomstige projecten behoort.

Tijdens het interview, dat Pegg deed in het kader van de film Lost Transmissions, zei hij het volgende over zijn betrokkenheid bij Mission: Impossible 7:

[i}"Volgend jaar start ik met de opnames van een nieuwe Mission: Impossible."[/i]

Kort maar krachtig dus. Het interview zou trouwens in december 2019 zijn opgenomen, dus 'volgend jaar' staat zo goed als zeker voor 2020.

Na 7 komt 8
Na het enorme succes van de laatste twee delen in de franchise, tekende scenarist/regisseur Christopher McQuarrie bij voor nog eens twee films. Hij zet daarmee zijn samenwerking met studio Paramount en franchise-ster Tom Cruise nog een aantal jaren voort.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Mooi. Zijn karakter is leuk.

Robbepost

Avatar

Ik vind hem een klein minpuntje aan deze geweldige franchise, maar goed hij zit er al vanaf deel 3 in geloof ik en ik kijk de films erg graag!

007

Avatar

vroeg het mij al af hij hoort er gewoon in.

Frietgezicht

Avatar

Ja leuk, weer schaterlachend op de grond liggen van alle komische situaties met hem omdat hij zich (ondanks een hoog iq) vaak gedraagt als een achterlijke sidekick en tegelijk de ‘vrouw in nood’ rol op zich neemt.
Gered moeten worden, gillend in de auto zitten tijdens een achtervolging en komisch dom sidekick gedrag, joepie!

Hoop dat die na 5 minuten een kogel in zijn kop krijgt en Ving Rhames een wat grotere rol krijgt.

NieuwsFilm

meest populair