DiCaprio en De Niro moorden weer met Martin Scorsese!

'Killers of the Flower Moon' wordt de volgende van de Hollywood-iconen.

Ze maakten al vele films samen; regisseur Martin Scorsese en acteur Leonardo DiCaprio. Nu gaan ze aan de slag met Killers of the Flower Moon. Hierin is ook een andere favoriet van Scorsese te zien, de levende legende Robert De Niro.

Tijdens de 26th Screen Actors Guild Awards mocht DiCaprio een Life Achievement Award uitreiken aan De Niro en onthulde vervolgens dat ze officieel gaan samenwerken aan de volgende film van Scorsese.

Killers of the Flower Moon
De volgende film van Scorsese zal de tiende keer zijn dat De Niro en Scorsese samenwerken. Voor DiCaprio wordt het de zesde film met de bejubelde filmmaker. Killers of the Flower Moon wordt een verfilming van het boek Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI van David Grann en vertelt het verhaal achter de Osage Nation-moorden in de vroege jaren 20 van vorige eeuw.

De opnames starten naar verluidt al in maart. De Niro speelt de crimineel William "King of the Osage Hills" Hale en DiCaprio wordt Ernest Burkhart. Het is nog onbekend wie Texas Ranger Tom White speelt. Vermoedelijk in 2021 in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair