Algemeen

DiCaprio en De Niro moorden weer met Martin Scorsese!

'Killers of the Flower Moon' wordt de volgende van de Hollywood-iconen.

door Bram de Groot om 09:46 in Algemeen
Ze maakten al vele films samen; regisseur Martin Scorsese en acteur Leonardo DiCaprio. Nu gaan ze aan de slag met Killers of the Flower Moon. Hierin is ook een andere favoriet van Scorsese te zien, de levende legende Robert De Niro.

Tijdens de 26th Screen Actors Guild Awards mocht DiCaprio een Life Achievement Award uitreiken aan De Niro en onthulde vervolgens dat ze officieel gaan samenwerken aan de volgende film van Scorsese.

Killers of the Flower Moon
De volgende film van Scorsese zal de tiende keer zijn dat De Niro en Scorsese samenwerken. Voor DiCaprio wordt het de zesde film met de bejubelde filmmaker. Killers of the Flower Moon wordt een verfilming van het boek Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI van David Grann en vertelt het verhaal achter de Osage Nation-moorden in de vroege jaren 20 van vorige eeuw.

De opnames starten naar verluidt al in maart. De Niro speelt de crimineel William "King of the Osage Hills" Hale en DiCaprio wordt Ernest Burkhart. Het is nog onbekend wie Texas Ranger Tom White speelt. Vermoedelijk in 2021 in de bioscoop!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Beetje verdiept in dit verhaal en heb er erg zin in. Een interessant waargebeurd verhaal met zo’n regisseur en deze acteurs is iets om naar uit te kijken.

PRIME

Avatar

Ik lees nu het boek, en het is echt een bizar verhaal.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Beetje verdiept in dit verhaal en heb er erg zin in. Een interessant waargebeurd verhaal met zo’n regisseur en deze acteurs is iets om naar uit te kijken."
Oh dat klinkt als echte cinema en geen achtbaan film Smiley face

Molemanski

Avatar

Hij maakt zoveel moordfilms. Het is eigenlijk niet eerlijk voor (bijvoorbeeld) superhelden-films om een plekje te krijgen in cinema.

Dit is geen cinema meer :D

Sunspot

Avatar

Cool! :D

007

Avatar

Leonardo zit er in dus niks voor mij

NieuwsFilm