De onverwachte held in 'The Hunger Games'-prequel onthuld!

De onverwachte held in 'The Hunger Games'-prequel onthuld!

De filmreeks keert vroeg of laat terug.

In de films gebaseerd op de 'The Hunger Games'-boeken van schrijver Suzanne Collins speelt uiteraard Jennifer Lawrence de heldin Katniss Everdeen. Ze was vier films het gezicht van de franchise welke dit jaar een prequelverhaal krijgt. Deze moet vroeg of laat verfilmd worden.

Al even is bekend het boek 'The Ballad of Songbirds and Snakes' op 19 mei 2020 in de schappen verschijnt. Lionsgate Motion Picture Group heeft aangegeven het boek te gaan verfilmen. Opvallend is dat de held van de prequel is onthuld: Coriolanus Snow!

De held: Coriolanus Snow!
En dit is uiteraard wat gek, aangezien dit personage de slechterik is in het reeds bestaande 'The Hunger Games'-verhaal. De rol werd in de films gespeeld door acteur Donald Sutherland, recent nog te zien in Ad Astra. Hieronder een illustratie door Charles Chaisson voor Entertainment Weekly.

Bekijk de afbeelding
Het verhaal zoomt in op een mislukte opstand die zich 64 jaar voor het verhaal in The Hunger Games afspeelt. Een verschijningsdatum voor de film is nog niet aangekondigd, maar de kans is groot dat dit gebeurt rond de release van het boek.

NieuwsFilm

meest populair