Bradley Cooper's 'Leonard Berstein'-film naar Netflix

Bradley Cooper's 'Leonard Berstein'-film naar Netflix

Martin Scorsese, Steven Spielberg én Todd Phillips produceren!

Na het succes van grote titels als The Irishman en Marriage Story (inclusief Oscarnominaties) wil Netflix nu doorpakken. Deze week zagen we al de trailer van Spenser Confidential, het vlaggenschip van 2020. Maar er is meer...

Vandaag kopte Deadline dat het nieuwe regieproject van Bradley Cooper is aangekocht door de streamingdienst. Het project was in 2018 aangekocht door Paramount als "project met hoge prioriteit", maar verlaat die studio nu.

Details
Veel details over de film zijn er niet bekend. Wat we wel weten is dat de film zal gaan over componist en muzikant Leonard Bernstein en de complexe omgang met zijn vrouw, Felicia Montealegre. Het lijkt er op dat de film ergens in de eerste maanden van 2021 in productie zal gaan.

Producenten
Er zijn ook wat bijzondere producenten en schrijvers betrokken bij dit project. Martin Scorsese, Steven Spielberg, Emma Tillinger Koskoff en Todd Phillips zijn betrokken als producent.

Scorsese wilde al in 2017 dit project gaan maken met Josh Singer als schrijver. Dat kwam er toen niet van en Scorsese deed een stap terug. Spielberg ziet deze film als een voortzetting van het stuk dat hij schreef en wat nu door hem verfilmt wordt: West Side Story.

NieuwsFilm

meest populair