Algemeen

Eerste blik op zwevende Ikaris in Marvel-film 'Eternals'

De Eternal Ikaris wordt gespeeld door Richard Madden (Game of Thrones, Bodyguard).

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In 2014 nam Marvel Studios een grote gok met Guardians of the Galaxy. In de scifi-komedie was geen enkel bekend gezicht uit het Marvel Cinematic Universe te zien. Het succes is ondertussen bekend. Nu volgt er een nieuwe uitdaging: de introductie van de Eternals!

Eén van de belangrijkste gezichten in de Marvel-film Eternals wordt Ikaris, de rol van acteur Richard Madden (Game of Thrones, Bodyguard). Het eerste openlijk homoseksuele personage in het MCU lijkt zijn kleurrijke pak uit de comics nog niet aan te hebben. De Eternal ziet er op de schimmige setfoto's heel aards uit. Uiteraard los van het feit dat hij zweeft.


Ook met Kit Harington
De Marvel-film lijkt groots te gaan worden. De vele setfoto's lieten al meer ontmoetingen tussen de sterrencast zien. Hieronder zie je dat Kit Haringtons Dane Whitman ook een ontmoeting zal hebben met Ikares. De Marvel-scifi film van Chloe Zhao (The Rider) verschijnt in op 4 november in de Nederlandse bioscoopzalen.


17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Vind het een mooi gegeven dat anders dan de norm, er nu ook personages van diverse geaardheden gebruikt worden.
Dit laat zien dat iedereen gelijk is, ongeacht wat je gelooft, je culturele achtergrond óf geaardheid is. Zodat het langzaam aan een normaal beeld wordt in films en in het échte leven.

Overlord

Avatar

Helemaal mee eens Monojaxx.
Goed dat hier mee gewerkt wordt.
Zou mooi zijn al hier over een niet al te lange tijd geen aandacht meer aan gegeven hoeft te worden omdat het dan de normaalste zaak van de wereld is.

Civilian Supreme

Avatar

Ik zal wel weer bekrompen zijn maar ik zit echt niet te wachten op een liefdesscene tussen 2 mannen.
2 vrouwen daarentegen....

Rutherford

Avatar

^ Misschien in Captain Marvel 2

Master Of Films

Avatar

@Mav. Thanks mate Smiley face Je bent veels te goed voor de wereld Smiley face

Ik heb weer wat om naar uit te kijken. Smiley face

Ang3l

Avatar

Inderdaad Civilian Supreme, dat is idd bekrompen. Zeker door de toevoeging "2 vrouwen daarentegen". Kijk, iets kan niet je smaak zijn, maar je hoeft er niet op tegen te zijn.

Nou zeg ej dat niet letterlijk, maar er niet op zitten wachten klinkt als "Ik heb het liever niet dan wel". Tenzij je bedoeklt "Ik zit er niet op te wachten, ant niet mijn ding, maar als jet er in zit prima".

Kijk, ik zit OOK niet te wachten op een seksscene of romantische scene tussen een man en een vrouw. Niet mijn smaak. Maar ja, dan kan ik wel ERG weinig films kijken he ;)

Popcultuurfreak

Avatar

Het is 2020. Homoseksuele uitingen moeten onderhand wel kunnen. Al zal het vast gecensureerd worden voor China.
Zolang het maar niet geforceerd of prekerig is allemaal, vind ik het prima.

milo007

Avatar

Laat me raden, deze zal natuurlijk ongelooflijk goed gewaardeerd worden door critici enkel en alleen omdat er nu een LGBTQ personage een hoofdrol speelt, hetzelfde gebeurde met Wonder Woman en Black Panther terwijl al deze films eigenlijk allemaal hetzelfde saaie verhaal hebben.

Sunspot

Avatar

Bodyguard is een goeie serie.

Sunspot

Avatar

@Milo007

Bij Wonder Woman heb ik dat totaal niet, is gewoon een leuke film, zo leuk gespeeld door Gadot, dat naive van haar wat je ook zo duidelijk ziet, de achtergrond, WO1 is daar perfect voor.

Gewoon een goeie film! Leukste vrouwelijke superheld ook!

Frietgezicht

Avatar

@ Supreme, je hoeft niet bang te zijn dat de piemels tegen elkaar aan ketsen hoor,het mcu staat niet bekend om expliciete seks scenes.
Ik weet eigenlijk niet eens of Thor nou zijn hamer aan Portman geschonken heeft en types als Black Widow, Banner, War Machine, Cap en de Guardians lijken ook nou niet echt actief op dat gebied.

Ik zit ook niet te wachten op zo’n relatie maar sowieso mogen die koppeltjes van mij eruit blijven, voelt vaak verplicht. Thor Ragnarok had dat bijv niet, mis je niks aan.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vind het prima dat er een openlijk homoseksueel karakter komt. (Ben zelf ook van de vereniging), Maar het moet geen dóél op zich zijn. Dan sla je door vind ik. Als het gewoon past in het verhaal is dat prima ! Sexscenes hoef je niet te verwachten in het MCU, Maar dat kwam tussen heterokoppels ook niet voor

In de series van het Arrowverse zijn ze naar mijn mening een beetje te ver gegaan. Je kunt LBTQIABCDEFGH acceptatie niet door mensen hun strot heen rammen, Dat werkt averechts

Ang3l

Avatar

Eens met Friet en Jeroen. Het zou niet hoeven. Geen enkele geforceerde romance zou hoeven. En sekscenes is al helemala niet van t MCU.

Maar door zo'n reactie van Civilian zie je wel dat t nog steeds nodig is, het geforceerd er in zetten. Want "we zien het liever niet, 2 mannen. 2 vrouwen wel!"

Frietgezicht

Avatar

@ Ang, hij is hetero. Dan ziet hij liever 2 vrouwen dan 2 mannen, niks raars aan toch?
Als je vegetarier bent zie je ook liever een salade dan een knakworst.

Ik zie ook liever 2 vrouwen. Maar stoor mij niet aan ‘gay karakters’.
Mijn favo karakter in The Wire is gay.

Dale Cooper

Avatar

Ik zou eigenlijk wel gewoon een Nick Fury film

Artificialis

Avatar

Het zou Marvel sieren als ze dit gewoon op een natuurlijke manier in beeld zouden brengen, zonder er een groot aangekondigde attractie van te maken. Of nog erger: het überhaupt niet in beeld durven brengen (Admiral Holdo), maar er wel met de diversiteits-kaart vandoor willen gaan.

Hetzelfde met die kussende dames uit de laatste Star Wars film. Als je het er zo subtiel in verwerkt dat het publiek het niet ziet, laat dan maar zitten.

NieuwsFilm

meest populair