Celebrity

Zielig: niemand 'swipet' Jennifer Garner naar rechts op datingapp Tinder

Gebruikt de ex-vrouw van Ben Affleck een verkeerde profielfoto?

door FilmTotaal om 12:41 in Celebrity
Jennifer Garner postte deze week een collage van de profielfoto's die ze voor haar diverse social media-accounts gebruikt. Daartussen zat ook de foto die Garner gebruikt voor de datingapp Tinder. Veel succes blijkt de actrice daarop echter niet te hebben.

Jennifer Garner (47) is alweer een tijdje single. De actrice, die onder meer bekend is van Peppermint (2018) en Love, Simon (2018), probeert dan ook haar geluk te beproeven via datingapps. Met een fotocollage op Instagram onthult Garner dat ze een profiel heeft op Tinder.

Glitter en glamour
Volgens een fan gebruikt Garner echter de verkeerde foto voor haar profiel. Voor Tinder gebruikt Garner nu een foto waarop ze aan het paddleboarden is, maar volgens de fan kan ze beter het kiekje gebruiken waarop ze in een jurk staat. Garner kan wel lachen om die opmerking. "Oh, daarom swipet er niemand naar rechts", grapt ze namelijk.

Familieleven
Garner heeft ook nog goed contact met haar ex-man Ben Affleck. De twee gingen de sterren uiteen vanwege Afflecks aanhoudende alcoholproblemen. De acteur is inmiddels afgekickt. Garner en Affleck hebben drie kinderen samen.

NieuwsFilm

meest populair