Algemeen

Colin Farrell noemt 'The Batman'-script "prachtig en duister"

De Ierse acteur speelt de Penguin in de nieuwe film van Matt Reeves.

door Zilko Tarici om 10:35 in Algemeen
Colin Farrell staat momenteel de pers te woord over zijn rol in Guy Ritchie's nieuwe film The Gentlemen. Daar hoort ook een interview met Jimmy Kimmel bij. Tijdens dit interview sprak Farrell zich ook kort uit over zijn rol als de Penguin in Matt Reeves' The Batman.

Farrell zei er het volgende over:

"Ik ben momenteel in gesprek met Matt Reeves, die een prachtig, duister en ontroerend script heeft geschreven. Het is allemaal super geheimzinnig, maar uit het script blijkt duidelijk hoeveel liefde hij voor Batman heeft. We zetten nu de puntjes op de i voor wat betreft het uiterlijk van het personage."

Batman als detective
De woorden van Farrell komen in de buurt van eerdere meldingen dat het script van Reeves duister en noir-achtig is. Het verhaal zou zich daarbij met name richten op de detective-kant van Batman, een aspect dat in eerdere films maar summier terugkwam.

The Batman bereikt in juni 2021 wereldwijd de bioscopen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik hoop dat heat vision te zien is in de film.

McGraig

Avatar

De lange, R rated, versie van Batman v Superman heeft wel degelijk een hoop sterke scènes. Ik denk dat Snyder wel degelijk een goeie Batman film in zich heeft en Affleck deed het ook goed. Niettemin ben ik ook nieuwsgierig naar The Batman. De laatste twee Apes films vond ik iets minder maar Cloverfield geweldig en Let me in één van de weinige sterke Hollywood remakes.

Mav Damian

Avatar

McGraig "De laatste twee Apes films vond ik iets minder maar Cloverfield geweldig en Let me in één van de weinige sterke Hollywood remakes"
Bij mij juist het omgekeerde! Cloverfield vond ik juist het minste en de laatste twee Planet of the Apes juist sterk.

Ang3l

Avatar

Een van de weinige DC films waar ik wel zin in heb.

Jaws

Avatar

planet of the apes zijn prima films en geliefd bij het publiek

adofmirosch

Avatar

Ah de apen films <3 Uitstekende films die by far de beste block busters van de decade waren.

Civilian Supreme

Avatar

Ik ben blij dat ze niet voor een lichte toon gaan.

Steve-O

Avatar

Ben los van Pattinson as Batman, gezien zijn behoorlijk indie-carriere laatst, toch het meest verrast met Farrell als de Penguin. Ben benieuwd waar ze precies voor gaan.

David Mills

Avatar

Wel grappig, ben tijdens het lezen van dit artikel met mijn dochter wederom Dumbo aan het kijken. Michael Keaton is Batman, Dany de Vito is de penguin geweest en Colin Farrell gaat de nieuwe penguin spelen

NieuwsFilm

meest populair