Algemeen

Heel veel epische sci-fi in Marvel-film 'Eternals'

Nog meer dan in Guardians of the Galaxy.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Ondanks dat er heel wat foto's vanaf de set van de Marvel-film Eternals online verschijnen, is nog compleet onduidelijk wat we van de film mogen verwachten. Uiteraard kijkt de film naar 7.000 jaar Marvel-geschiedenis; maar waar speelt de film zich af?

De foto's die de afgelopen maanden online verschenen, lijken vooral een heel aards karakter te hebben. Toch wordt het "de grootste sciencefictionfilm tot op heden" in het Marvel Cinematic Universe. Dit zei acteur Kumail Nanjiani in gesprek met Entertainment Weekly.


"Het wordt echt heel episch. En het is echt een sciencefictionverhaal. Het is een superheldenverhaal, maar in sommige opzichten is het de grootste sciencefictionfilm en het meest epische van alle Marvel-films. Het verhaal beslaat duizenden jaren. Dus deze is echt niet zoals de andere Marvel-films."

Episch op de ouderwetse manier
"Het verhaal beslaat echt uit duizenden en duizenden jaren. En het verhaal is gewoon zo groot en zo episch. En ik bedoel niet episch zoals op internet wordt gezegd, maar ik bedoel 'episch' op de ouderwetse manier," teaste de acteur die toch het meest bekend staat om zijn grappen en grollen.
De Marvel-film van Chloe Zhao (The Rider) debuteert op 4 november in de Nederlandse bioscoopzalen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

MOet zeggen dat ik wel wat nieuwsgieriger word naar deze film, paar leuke foto's gezien ook, acteurs.

NieuwsFilm

meest populair