Algemeen

Zac Efron moet Johnny Depp vervangen in 'Pirates of the Caribbean'

Meerdere media melden dat Johnny Depp wordt vervangen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Met een gek uiterlijk en gedrag wist Johnny Depp de Pirates of the Caribbean-franchise de juiste kick-off te geven. Er verschenen nog eens vier films, met Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales uit 2017 als meest recente deel. Daarna werd er gesproken over een soort reboot of aangepast vervolg.

Wat de toekomst ook voor de Pirates-films in petto heeft; één ding is duidelijk. De filmreeks gaat verder zonder Depp. Er werd al gesproken over een R-rated vervolg, een vervolg met een vrouwelijke hoofdrol en nu is er het gerucht dat niemand minder dan Zac Efron de positie van Depp moet overnemen.

Jack Sparrow
Meerdere media melden dat Efron in beeld is voor de rol in de filmreeks die tot op heden 4,5 miljard dollar verzamelde aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Hij zou dus ook echt Jack Sparrow moeten gaan spelen. Efron ken je misschien uit High School Musical of recente films als The Beach Bum (2019) en The Greatest Showman (2017).

De nieuwste poging om voor Disney een goed verhaal op papier te krijgen werd in oktober 2019 bekend. Het duo Craig Mazin (Chernobyl) en Ted Elliott (Pirates of the Caribbean) werken gezamenlijk aan een script.35 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sand

Avatar

Slaat nergens op.. probeer dan gewoon verder te gaan zonder sparrow.. maar je kunt Depp niet gewoon vervangen.. rol is te iconish zoals Depp em speelde

Monojaxx

Avatar

Waar zijn al zijn spieren gebleven? Zeker gestopt met anabolen? Of is dit een hele oude foto?

Frietgezicht

Avatar

Op deze franchise na kan ik amper een geslaagde piratenfilm bedenken en helemaal niet eentje van de laatste jaren.

Lijkt mij leuk als Tarantino een piratenfilm maakt. Op een schip op de zee, afgelegen locatie met badguys die op elkaars huid zitten(net als in Reservoir Dogs en The Hateful Eight) en nergens heen kunnen.
Zie ik liever dan een nieuwe Caribbean film.

ThysRomani

Avatar

Dan moet het Sparrow in z'n jonge jaren worden..Daar kan ik me nog iets bij voorstellen, maar idd...hij is niet te vervangen.

Master Of Films

Avatar

+1 Sand.
Niks tegen Zac, desnoods speelt hij een andere piraat.

Sparrow_LW

Avatar

Eens met de rest. Jack Sparrow kan niet door een andere acteur gespeeld worden. Zelfde reeks, andere acteur, ander karakter, dan prima..... Maar zoals Frietgezicht zegt, een keer een goede r-rated piratenfilm zou wel wenselijk zijn..... Meest recent komt de serie Black Sails daar het dichtst bij in de buurt, vind ik.

ridjieddo

Avatar

Zac Efron is de enige die zich kan meten met Depp als Jack Sparrow, misschien een jongere en gespierdere versie.

Arnold_FF7

Avatar

Hoe in godsnaam komen ze bij Zac Afron om Johnny Depp te vervangen .

Daarnaast dacht dat ze een jonge captain Jack Sparrow film wilde maken. Die gast is 32. Dus zal net 2 jaar jonger zijn dan depp was in de eerste pirates film

Guyon2002

Avatar

Vind het jammer dat Disney de Pirates franchise niet gewoon kan laten voor wat het is. Het verhaal was afgerond bij deel 3 en deel 4 en 5 zijn daarom ook veruit de zwaksten. Zelfs de algehele verhaallijn klopt al lang niet meer, stop alsjeblieft met melken.....

Blockbuster

Avatar

@ Arnold_FF7

Johnny Depp was al 40 hoor bij de eerste PITC.

evilvermins

Avatar

@ridjieddo,
ja en hoezo dan wel?

Arnold_FF7

Avatar

@blockbuster

Dat is die 8 jaar jonger als ze nu starten met filmen

Artificialis

Avatar

Johnny Depp als hoofdrolspeler vervangen is iets anders dan het personage Jack Sparrow vervangen. Dat laatste gaat echt niet gebeuren hoor. Ze zijn niet helemaal achterlijk.

Sunspot

Avatar

Haha, Zac Efron die Sparrow moet spelen.

Sowieso, verzin dan een nieuw karakter.

Sowieso is die franchise wel klaar, zeker zonder Sparrow. Sparrow is het beste van de franchise

Ronin75

Avatar

Ik vind het zorgelijker dat er over R-rated wordt gepraat. Dan wil mijn vrouwtje niet meer kijken sowieso en de luchtigheid is ook gelijk weg. Slechte ontwikkeling in mijn optiek.

007

Avatar

alstublieft niet geen zac effron er is maar 1 jack sparrow laten ze het maar lekker bij die 5 films laten.

Sunspot

Avatar

@Ronin75

Rrated is TOTAAL ONNODIG bij deze franchise, lijkt me ook onzin, waarom zouden ze dat doen.

Is van Disney ook.

Maar dan nog, hoeft niet Rrated, hoewel beejte meer bloed wel leuk zou zijn, maar dat hoef tniet onde rRrated te vallen

TwinsA

Avatar

Daar sta ik momenteel niet op te wachten, dat ze hem gebruiken om een stevige spektakel film te maken over het verhaal van Sinbad.

Frietgezicht

Avatar

@ Sunspot, niemand heeft het over r-rated bij deze franchise. Ik en Sparrow waren het eens dat er nooit een lekkere harde r rated piratenfilm verschijnt van een goede regisseur.
Want kun jij er eentje verzinnen?

Wees maar niet bang, deze kindvriendelijke franchise blijft voor alle leeftijden hoor.

Pepej

Avatar

Precies het is nota bene op een kinder attractie uit Disney Land,/ World gebaseerd, dus zal altijd wel voor alle leeftijden zijn, de eerste was geweldig natuurlijk maar daarna werd het geleidelijk aan steeds minder, het leunde steeds meer op Jack Sparrow...

Idd Black Sails das al wel redelijk R rated, een hoop sex, bruut geweld hier en daar ( ik herinner me tot moes gehamerde enkels.... een gruwelijke kielhaal scène..), zover ik kan beoordelen realistisch uitgevoerde zeeslagen, ( niet in een draaikolk op elkaar vurende piraten schepen... ( denk dat scorseses voorkeur ook naar Black Sails uitgaat)) , maar bovenal verhaal technisch ook erg sterk, je begrijpt van elke zijde, alle tegenstanders hun motieven, en kan met ze meeleven, en ze haten..
Geweldige serie naar mijn bescheiden mening, beste wat piraten betreft...


SteefL

Avatar

^
^
Frietgezicht: check Black Sails, als je dat soort piratenverhalen leuk vindt. Goeie serie!

Sparrow_LW

Avatar

Ronin, Sunspot,.... natuurlijk moet Pirates of the Caribean niet r-rated worden.... dat blijft een Disney film.... wat Frietgezicht ook al zegt.... een volledig nieuwe piratenfilm en dan R-rated... Zoals gezegd, alla Black Sails.... Laatste piratenfilm die ik me kan herinneren was Cutthroat Island en die is al behoorlijk oud en hoe goed ik hem vroeger ook vond, ik heb hem laatst teruggezien en vond hem nu eigenlijk wel wat lachwekkend....

adofmirosch

Avatar

Alles na deel 2 vind ik matige films. Maar ik kijk ze met veel plezier Smiley face van mij mag er absoluut een deel 6 komen. Maar alleen als Depp er in speelt.

Frietgezicht

Avatar

Ik heb idd Black Sails gezien guys, leuke serie(vooral die Vegeta achtige gozer die opgehangen werd)

reporterdavid91

Avatar

Toevallig was er in 2012 een Piratenfilm (The Pirates! - Aardman) en een scene in Iceage met Piraten… dit jaar komt er nog een Piratenfilm "De Piraten van Hiernaast" (Nederlandse film).

Bobby Peru

Avatar

@Frietgezicht: dat zou een geweldig idee zijn! Een Tarantino film met pistolen die je na één keer schieten al moet herladen, dat zou een hele nieuwe dimensie aan een film van hem geven!

Pepej

Avatar

Weliswaar niet echt piraten maar vergeet niet Master & Commander
Met Russel Crowe, Paul Betanny..
Jammer dat ie werd geafficheerd als Gladiator at sea.. kansloos daardoor
Juist een mooi realistisch verhaal dat wel een paar vervolgen had verdiend ( er as nog voldoende bronmateriaal...)

KeesjeNL

Avatar

Is dit een vroege 1 april grap?

Sunspot

Avatar

@Frietgezicht

Zou leuk kunnen zijn, ken ook weinig piratenfilms, maar is niet echt mijn ding, misschien omdat het altijd hetzelfde is.

Juist deel 1 was zo cool, Sparrow als piraat! Verfrissend.

Frietgezicht

Avatar

@ Bobby Peru, idd! En geen grootschalige battles maar piraten onderling met een kapitein (Ian McShane) en een crew met natuurlijk Samuel L Jackson en Michael Madsen en andere sterren.
Verraad, onderlinge conflicten, elkaar niet vertrouwen, typische Tarantino film!

BenjaminC

Avatar

Jim Carrey vind ik perfect voor deze rol!

NieuwsFilm

meest populair