Algemeen

Eerste reacties 'Birds of Prey': beste DC-film sinds 'Dark Knight'-trilogie

Niet iedereen is zo overtuigd of deze gaat slagen.

door Bram de Groot om 15:17 in Algemeen
Er zullen ongetwijfeld voldoende mensen uitkijken naar de première van de DC-film Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), de tweede film waarin we Margot Robbie te zien krijgen als het personage Harley Quinn. De eerste reacties staan ondertussen online.

De film kreeg afgelopen weekend een exclusieve voorvertoning in Mexico en de eerste reacties zijn overweldigend. Dit gebeurt uiteraard vaker naar aanleiding van de speciale vertoningen en de officiële première. Dus neem onderstaande reacties maar met een korreltje zout.

Positieve eerste reacties
Een van gelukkigen die de film hebben gezien zegt dat het "de beste DC-film is sinds de Dark Knight-trilogie van Christopher Nolan." Ook wordt aangegeven dat de rol van Ella Jay Basco als Cassandra Cain indrukwekkend is en dat - uiteraard - Robbie de film draagt.

De rol van Ewan McGregor als Roman Sionis / Black Mask zou ook voldoende aanspreken. Vanaf 6 februari zie je de nieuwste DC-film in de Nederlandse bioscoopzalen.31 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

geloof er niks van ik kijk uit naar reacties van Grace/Stuckmann/Jahns

Jaws

Avatar

waarom zo negatief, het lijkt me inderdaad gewoon een goede film wat ik in de trailers heb gezien. Dus gewoon naar de bios en dan pas oordelen.

Hiss

Avatar

Het gevaar van meningen vormen op basis van een trailer. Niet dat ik zeg dat deze film goed of slecht is. Maar veel mensen zijn denk ik wat voorbarig in zowel positieve als negatieve zin. Behalve bij Cats...daar had men toch echt maar 0.5 seconden nodig om te zien wat de kwaliteit was.

Rey-Ben

Avatar

Nope, wat een fake nieuws brengen jullie altijd,.....

Maac

Avatar

Hahaha wat een klets.

Marklar

Avatar

Die reacties zijn me zonder uitzondering allemaal net iets te positief om het realistisch over te laten komen

LesserMagic

Avatar

Voor een exclusieve vertoning uitgenodigd worden en vervolgens zeggen dat de film ruk was, tsja, dat doe je nou eenmaal niet zo snel.

MikeyMo

Avatar

Ah daar zijn de immer lyrische Twitter reacties weer...

Is dit serieus nog steeds nieuws FT? Ik kan me inmiddels genoeg flops herinneren waarvan jullie een soortgelijk bericht presenteerden als nieuws.

Deze over Batman v Superman bijvoorbeeld: https://www.filmtotaal.nl/nieuws/47984

"Geen zorgen: de superheldenfilms beloven heel veel goeds!"

rainking

Avatar

@ Master Of Films
Die cover bij je eerste link heeft art van Amanda Conner. Dat is dan weer een klein pluspunt.

Decepticon

Avatar

4 van de 5 reacties zijn van één persoon, lekker betrouwbaar, waar zijn reacties van alle andere gelukkige bezoekers van deze film?

Sander_1107

Avatar

Komt er ook een artikel als ik iets tweet over een film?

rainking

Avatar

@Hiss
Klopt. Een trailer is inderdaad niet altijd te vergelijken met het uiteindelijke resultaat. Het tegenovergestelde bestaat natuurlijk ook, een betere trailer dan de film. Suicide Squad is daar een mooi voorbeeld van. Toevallig ook DC. Of een trailer die de film als een ander genre weergeeft dan de film echt is. Wie herinnert zich The Village nog?

Ik ben zelf ook behoorlijk negatief over deze film. En dat komt eigenlijk doordat ik niets zie hoe ik het ken uit de comics. Harley Quinn komt nog het dichtst in de buurt, maar de rest lijkt in de verste verte niet op hun comic counterpart. En het heet wel Birds Of Prey, maar ik gok dat dit gewoon een Harley Quinn film is.

Afijn, we gaan het zien op 6 februari. Kijken of ik dan meteen 2 films achter elkaar kan kijken. Little Women komt dan ook uit. Even zien welke vrouwenfilm beter is, maar voorlopig zet ik mijn geld op Little Women.

GreenHornet

Avatar

Als film toch slecht is FT stop met deze berichten.

Master Of Films

Avatar

rainking "@ Master Of Films
Die cover bij je eerste link heeft art van Amanda Conner. Dat is dan weer een klein pluspunt."
Bij deze genoteerd. Een pluspunt vanwege het tekenwerk van Amanda Conner. Smiley face

rainking "Afijn, we gaan het zien op 6 februari. Kijken of ik dan meteen 2 films achter elkaar kan kijken. Little Women komt dan ook uit. Even zien welke vrouwenfilm beter is, maar voorlopig zet ik mijn geld op Little Women."
Mijn volgende reactie is niet geheel objectief, want Little Women heeft wel dijk van een actrice in huis, namelijk Florence Pugh. Niet geheel toevallig zal je Florence Pugh zeker nog een keer zien, maar dan als Yelena Belova Smiley face Kwa vrouwenfilm gebaseerd op comics/superhelden scoort Black Widow sowieso bij mij grotere ogen. Als ik het in de DC kamp gaat houden, dan staat WW84 hoger in de "wil ik zien" lijst dan Harley Quinn and the Birds of Prey (zo noem ik het tegenwoordig).

JMRG

Avatar

De beste sinds DK trilogie? Interessant...

rainking

Avatar

Master Of Films
Little Women heeft wel dijk van een actrice in huis, namelijk Florence Pugh.

Ook niet vervelend, inderdaad. Ik ga voor Seahorse Ronan.[/quote]

Master Of Films
Als ik het in de DC kamp gaat houden, dan staat WW84 hoger in de "wil ik zien" lijst dan Harley Quinn and the Birds of Prey (zo noem ik het tegenwoordig).

Stukken hoger. En die nieuwe benaming zal veel toepasselijker waarschijnlijk.

TwinsA

Avatar

Heel gevaarlijk om The Dark Knight van Nolan te gebruiken, wat mij betreft, geloof ik er weinig van sinds ik de trailers gezien heb. Hopelijk word het een goeie film, maar TDK evenaren? Dat klinkt als een 1 april grap.

Master Of Films

Avatar

rainking "Ook niet vervelend, inderdaad. Ik ga voor Seahorse Ronan"
Ook niet verkeerd Smiley face
Goeie (en leuke) actrice dat heel goed bepaalde accenten kan nadoen. Smiley face

Civilian Supreme

Avatar

Denk dat dit net zo'n gevalletje als Black Panther word, overhypte en overgewaardeerde meuk. Bij Panther was het de sterke zwarte gemeenschap, deze keer de sterke vrouwen die geen mannen nodig hebben.

Master Of Films

Avatar

Civilian Supreme "deze keer de sterke vrouwen die geen mannen nodig hebben."
Ahh je spreekt nu de taal van de feministische Captain Mary Sue fans Smiley face Of was die film niet een overhypte en overgewaardeerde zooitje. Smiley face

Civilian Supreme

Avatar

^die ook, bedankt om mij weer aan die film te herinneren.

Ang3l

Avatar

De beste sinds dark knight wil ook zeggen beter dan The Joker (met tig nominaties). LOL. laat me niet lachen.....

DaanPF

Avatar

Gezien de zwakker trailer(s) neem ik deze reacties met een enorme korrel zout. De film lijkt me echt geen hol aan.... Hopelijk heb ik het mis.

Sunspot

Avatar

Eerst maar is zien, geloof er niet veel van :

Sunspot

Avatar

@Civillian Supreme

Idd, zou zomaar eens kunnen.

Zo triest is het tegenwoordig wel, pushen!

Beetje klaar mee, dat forceren overal

GreenHornet

Avatar

ben benieuwd hoeveel prijzen deze film gaat winnen bij de The Golden Raspberry Awards

NieuwsFilm

meest populair