Nieuwe castinggeruchten rondom 'The Matrix 4'

Nieuwe castinggeruchten rondom 'The Matrix 4'

De prachtige actrice zou al in de laatste onderhandelingsronde zitten.

Hoewel Lana Wachowski voor het eerst zonder haar zus aan een film werkt, lijken de voorbereidingen voor The Matrix 4 voorspoedig te gaan. De cast wordt wekelijks uitgebreid. Ook Priyanka Chopra wordt nu waarschijnlijk aan dat lijstje toegevoegd.

Zij is namelijk in gesprek over een nog onbekende rol, zeggen bronnen die betrokken zouden zijn bij de casting. Chopra schreef in Amerika geschiedenis als de eerste Indiase actrice die de hoofdrol kreeg in een televisieserie. Voor deze rol in Quantico won ze tevens een People's Choice Awards.

Oudgedienden
Het is nog onduidelijk waar het verhaal van The Matrix 4 over zal gaan. Er zijn geruchten dat men het verleden in zal duiken om een jonge Morpheus te tonen, maar tegelijkertijd zijn ook oudgedienden als Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss en Jada Pinkett Smith van de partij. Het kan dus nog alle kanten op.

De opnames zullen binnenkort beginnen, al zijn de gevechtstrainingen al in volle gang. Volgens de huidige plannen zal The Matrix 4 verschijnen in mei 2021. Een Nederlandse datum is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair