'The Green Hornet' krijgt opnieuw een reboot!

'The Green Hornet' krijgt opnieuw een reboot!

De film met Seth Rogen uit 2011 wist weinig zoden aan de dijk te zetten. Tijd dus voor een nieuwe poging!

Na een uitgebreide biedingsoorlog, heeft Amasia Entertainment volgens Deadline de filmrechten van The Green Hornet weten te bemachtigen.

Amasia Entertainment staat vooral bekend om zijn kleinere filmprojecten, waaronder Halle Berry's misdaad-thriller The Call. The Green Hornet gaat over een uitgever die zich verkleed als superheld en met hulp van zijn maatje Kato schurken uitschakelt. Na een radio-show uit 1936, maakte de held zijn filmdebuut in 1940, wat gevolgd werd door een vervolg in 1941. De bekendste versie is echter nog steeds de serie uit de jaren '60, waarin we Van Williams als de Hornet zagen, en niemand minder dan Bruce Lee als Kato. Dit was tevens de rol waarmee Lee bekendheid vergaarde in de Verenigde Staten.

Een nieuwe kans
De franchise werd in 2011 nieuw leven ingeblazen toen Seth Rogen de held speelde in The Green Hornet, een film die lauwe kritieken kreeg en een redelijke wereldwijde opbrengst had van 227,8 miljoen dollar. Die opbrengst was in elk geval niet goed genoeg reden voor Sony om het groene licht te geven voor een vervolg. Amasia hoopt de held nu met een andere insteek opnieuw relevant te maken.

NieuwsFilm

meest populair