Algemeen

'The Green Hornet' krijgt opnieuw een reboot!

De film met Seth Rogen uit 2011 wist weinig zoden aan de dijk te zetten. Tijd dus voor een nieuwe poging!

door Zilko Tarici om 09:11 in Algemeen
Na een uitgebreide biedingsoorlog, heeft Amasia Entertainment volgens Deadline de filmrechten van The Green Hornet weten te bemachtigen.

Amasia Entertainment staat vooral bekend om zijn kleinere filmprojecten, waaronder Halle Berry's misdaad-thriller The Call. The Green Hornet gaat over een uitgever die zich verkleed als superheld en met hulp van zijn maatje Kato schurken uitschakelt. Na een radio-show uit 1936, maakte de held zijn filmdebuut in 1940, wat gevolgd werd door een vervolg in 1941. De bekendste versie is echter nog steeds de serie uit de jaren '60, waarin we Van Williams als de Hornet zagen, en niemand minder dan Bruce Lee als Kato. Dit was tevens de rol waarmee Lee bekendheid vergaarde in de Verenigde Staten.

Een nieuwe kans
De franchise werd in 2011 nieuw leven ingeblazen toen Seth Rogen de held speelde in The Green Hornet, een film die lauwe kritieken kreeg en een redelijke wereldwijde opbrengst had van 227,8 miljoen dollar. Die opbrengst was in elk geval niet goed genoeg reden voor Sony om het groene licht te geven voor een vervolg. Amasia hoopt de held nu met een andere insteek opnieuw relevant te maken.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marcelo

Avatar

Ik heb de film in 2011 nog in de bioscoop gezien en vond het nog redelijk vermakend, maar het zou nooit een reeks moeten worden inderdaad. Gewoon een random grappige actie film en dan klaar.

Moviemagic

Avatar

Ik vond die met Seth Rogan geen bal aan. Misschien dat er nu wel iets van te maken is.

KekeBaas

Avatar

Die met Seth Rogen is echt verrassend leuke actiekomedie.

GinoD240

Avatar

Ferryb86

Rogen had er met z'n tengels vanaf moeten blijven, een beetje "Martial Arts"fan, weet dat de serie , de officiële introductie van Bruce Lee was, met dank aan Van Williams......zo'n karakter als The Hornet laat je niet door iedere Loser spelen..Dat zou Seth Rogen toch ook zelf moeten weten.Dit lijkt me minimaal een Rol voor bijvoorbeeld Anthony Starr ( Banshee, The Boyz).Anthony Starr was bovedien mijn eerste keuze als nieuwe Mad Max...Tom Hardy vind ik geweldig maar niet echt als Mad Max...daar heb je toch een soort Mel Gibson voor nodig, zo ook met The Green Hornet.....Anthony Starr , vind ik de zelfde karakter eigenschappen hebben als Van Williams...een No-nonsense Britt Reid , moet je gewoon door een serieuze acteur laten spelen! Officieel de kleinzoon van "The Lone Ranger", nee ook Armie Hammer , lijkt me niet geschikt voor die Rol.

NieuwsFilm

meest populair