Gaan deze 2 vrouwelijke slechteriken de liefde met elkaar verkennen in vervolgfilm 'Birds of Prey'?

Gaan deze 2 vrouwelijke slechteriken de liefde met elkaar verkennen in vervolgfilm 'Birds of Prey'?

Harley Quinn en Poison Ivy hebben een lange geschiedenis in de comics.

Margot Robbie, die de rol van Harley Quinn speelt in Birds of Prey en ook betrokken is als producent, hoopt snel de bekende Batman-schurk Poison Ivy te introduceren in het DC-filmuniversum. Dat zegt ze in een interview met CBR. In de comics hebben Harley en Ivy een bijzondere relatie.

Bekijk de afbeelding
Robbie doet naar eigen zeggen haar best om Poison Ivy te introduceren in het DC Extended Universe. "Ik maak me al lang hard voor een reünie met Poison Ivy", vertelt Robbie. "Ik werk daar echt al een hele tijd aan, omdat Ivy en Harley overduidelijk een geweldige relatie [in de comics] hebben, dus het lijkt me geweldig om die [in een film] te verkennen".

'Love is in the air'
"Iedereen die de comics leest, weet dat Ivy en Harley een intieme band met elkaar hebben", vervolgt Robbie. "In sommige comics wordt hun relatie weergegeven als een gewone vriendschap, maar in andere wordt het duidelijk dat ze eigenlijk een stelletje zijn".

Robbie heeft dus duidelijk plannen voor de personages, en met haar zeggenschap achter de schermen, duurt het misschien niet heel lang voordat deze gerealiseerd worden.


Birds of Prey is vanaf volgende week donderdag in de Nederlandse bioscopen te zien!

NieuwsFilm

meest populair