Marvels 'The New Mutants' moest eigenlijk tijdens eerdere X-Men film afspelen

Marvels 'The New Mutants' moest eigenlijk tijdens eerdere X-Men film afspelen

Het originele plan voor de film was anders.

Begin april verschijnt de flink vertraagde X-Men film The New Mutants. De film staat naar verluidt compleet op zichzelf en lijkt dus geen connectie te hebben met de eerdere X-Men films of het Marvel Cinematic Universe. Oorspronkelijk was er een ander plan.

In een oud - pas nu geplaatst - interview met Screen Rant liet regisseur Josh Boone weten wat het plan was met de film. Tijdens een setbezoek in 2017 zei Boone tegen Screen Rant dat de film zich ging afspelen in de jaren 80 en tijdens X-Men: Apocalypse die in 2016 verscheen. Ook zat Professor X (James McAvoy) in de film.

Regisseur was verbaasd
Tijdens het interview ging Boone ook in op het feit dat hij de film mocht maken van 20th Century Fox. Op dat moment wist hij nog niet dat zijn film reshoots zou krijgen en Fox gekocht werd door Disney. Iets dat de twee jaar vertraging veroorzaakte.


"Het is erg grappig. Ze zijn zo aangemoedigd door Deadpool en Logan en dat zorgt ervoor dat we mogen doen wat we willen. Ik kan niet geloven dat ze ons deze film laten maken. Ik vraag me nog steeds af, 'weten ze hoe krankzinnig deze film is?'"

vanaf 8 april zie je The New Mutants in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair