Vin Diesel wil Black Bolt spelen in Marvel Cinematic Universe

Vin Diesel wil Black Bolt spelen in Marvel Cinematic Universe

Wordt Vin Diesel na Bloodshot en Groot nu Black Bolt?

Het is niet de eerste keer dat Vin Diesel in verband wordt gebracht met het Marvel-personage Black Bolt. De acteur gaf al vaker aan graag de rol te willen spelen in het Marvel Cinematic Universe. Maar gaat het nu echt gebeuren?

Tijdens een persbijeenkomst voor zijn nieuwste film Fast & Furious 9 zei Diesel dat het aan de kijkers is. "De bal ligt bij jullie. Laten we zeggen dat het echt grappig is om mij een personage te geven dat drie monosyllabische woorden zegt en vervolgens een ander personage te geven dat niets zegt," aldus Diesel over de vergelijking tussen Groot uit onder meer Guardians of the Galaxy die Diesel insprak en de held Black Bolt die niet spreekt.

Black Bolt
Oorspronkelijk moest de film Inhumans in juli 2019 verschijnen in het Marvel Cinematic Universe. Deze film werd echter geschrapt en in 2017 verscheen de geflopte Marvel-serie Inhumans en daarin speelde Anson Mount de rol van Black Bolt. Hij praat niet aangezien hij via zijn stem enorme energie verspreid.

In het geruchtencircuit worden de Inhumans nu gekoppeld aan de Disney+ serie Ms. Marvel die in 2021 of 2022 moet verschijnen en Diesel zien we binnenkort als superheld in de film Bloodshot. Wat zeg jij: Diesel als Black Bolt in het MCU?

NieuwsFilm

meest populair