Algemeen

Vin Diesel wil Black Bolt spelen in Marvel Cinematic Universe

Wordt Vin Diesel na Bloodshot en Groot nu Black Bolt?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het is niet de eerste keer dat Vin Diesel in verband wordt gebracht met het Marvel-personage Black Bolt. De acteur gaf al vaker aan graag de rol te willen spelen in het Marvel Cinematic Universe. Maar gaat het nu echt gebeuren?

Tijdens een persbijeenkomst voor zijn nieuwste film Fast & Furious 9 zei Diesel dat het aan de kijkers is. "De bal ligt bij jullie. Laten we zeggen dat het echt grappig is om mij een personage te geven dat drie monosyllabische woorden zegt en vervolgens een ander personage te geven dat niets zegt," aldus Diesel over de vergelijking tussen Groot uit onder meer Guardians of the Galaxy die Diesel insprak en de held Black Bolt die niet spreekt.

Black Bolt
Oorspronkelijk moest de film Inhumans in juli 2019 verschijnen in het Marvel Cinematic Universe. Deze film werd echter geschrapt en in 2017 verscheen de geflopte Marvel-serie Inhumans en daarin speelde Anson Mount de rol van Black Bolt. Hij praat niet aangezien hij via zijn stem enorme energie verspreid.

In het geruchtencircuit worden de Inhumans nu gekoppeld aan de Disney+ serie Ms. Marvel die in 2021 of 2022 moet verschijnen en Diesel zien we binnenkort als superheld in de film Bloodshot. Wat zeg jij: Diesel als Black Bolt in het MCU?

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Ben benieuwd welke rol zijn personage zal aannemen, de flitsende spierbundel of toch maar de gigantische badass. Deze acteur is zo polyvalent.

Decepticon

Avatar

Doe maar niet, ik hoef Vin Diesel niet zo zeer als een wezenlijk personage in de MCU te zien.
En het is niet aan de kijkers, maar aan Kevin Feige, die bepaald dat wel. Tenzij hij overruled wordt door Horn en Iger, die de populariteit die Diesel heeft met de F&F heeft, wel zien als mogelijk groot succes.

Die Inhumans was een slechte serie joh, niet normaal.
Ik denk niet dat we Inhumans snel komen te zien. Het zijn mutanten en ik weet haast wel zeker dat Feige voorkeur heeft om de veel populairdere X-Men te introduceren.

Feige zei vorig jaar tijdens de Comic-Con nog dat hij geen tijd had om te praten over de Fantastic Four, X-Men en Blade. Je kunt er vergif op in nemen dat die al ingepland staan hoor.

Rafael11

Avatar

Nee, slecht idee.

JustJazzy

Avatar

@Decepticon

Feige heeft niks gezegd over de X Men.....alleen mutants werden genoemd.

Appie Asbak

Avatar

Geef andere acteurs wat meer bekendheid en ruimte. Ben een beetje Dwayne Johnson en Vin Diesel moe...

Sunspot

Avatar

Die acteur die Bolt in serie speelde is vet goed als kapitein in serie ST BEyond.

En waarom niet Diesel als Bolt, maakt mij niet echt uit wie dat karakter speelt eigenlijk

Sunspot

Avatar

@JustJazzy

Ja, maar dat moet haast wel gaan over Xmen, of FF4, of beide, kan zowat niet anders :D

Ang3l

Avatar

Dan houdt ie in ieder geval z'n bek.....

Ang3l

Avatar

@Deception: Inhumans zijn juist GEEN mutanten. X-Men zijn mutanten, Inhumans zijn..... inhumans. Maar Marvel had geen filmrechten voor de mutanten-soort. Wel an inhumans. Ook de enige reden waarom dat mini-groepje de laatste tijd zo gepushed werd, met meer comics en de serie/films. Dan konden ze nog iets van "mutant-achtige" krachten laten zien. De serie faalde hopeloos.... dus dan maar de mutanten-krachten terugkopen ;)

Master Of Films

Avatar

Duidelijk dat de Inhumans TV serie geen grote budget meer had. Niets voor niets werd het lange haar van Medusa werd afgeknipt. Ze werd hiermee ook gedegradeerd tot een "normale" human. Sloeg dus nergens op.

Overgens vind ik Ultimate Medusa wel erg vet, al lijkt ze daarmee veel meer op de welbekende Medusa uit de Griekse mythologie.

Sunspot

Avatar

@Angel

Ze noemden het i.p.v. mutanten toch gewoon 'enhanced'. Zoals Cap America ook zei, in gevecht met Quicksilver

NieuwsFilm

meest populair