Er is op Netflix al 2 miljard uur naar Adam Sandler gekeken!

Er is op Netflix al 2 miljard uur naar Adam Sandler gekeken!

Netflix en Adam Sandler zijn een succes.

Het is een bizar gegeven: er is maar liefst twee miljard uur aan Adam Sandler-films bekeken op Netflix. Op slechts enkele films na staat de komiek / acteur niet bekend om kwaliteitsfilms en toch worden zijn films vol onderbroekenlol veelvuldig bekeken op de streamingdienst.

Uiteraard is Sandler ook zeker grappig. Komedies als Happy Gilmore uit 1996 en The Waterboy uit 1998 zijn voor velen mensen vermakelijk tot hilarisch. Het is echter wel dat hij ook erg veel matige films wist af te leveren en zijn Netflix-komedies behoren niet tot zijn beste titels.

Meer dan twee miljard uur
Voor Netflix maakte Sandler tot op heden de vijf films The Ridiculous 6, The Do-Over, Sandy Wexler, The Week Of en meest recent Murder Mystery en de show 100% Fresh. Daarnaast staan er nog veel meer films van Sandler op Netflix. Sinds de release van The Ridiculous 6 hebben zijn liefhebbers al 2 miljard uur films naar de acteur gekeken. Dit meldt Business Insider.

Sinds eind afgelopen maand staat op Netflix overigens ook het goed ontvangen drama Uncut Gems online. Samen met The Meyerowitz Stories uit 2017 is deze een van zijn betere niet-komedies. Recent werd duidelijk dat Sandler zijn contract met Netflix heeft verlengd.

NieuwsFilm

meest populair