'Toy Story 4' vanaf nu beschikbaar op Disney+

'Toy Story 4' vanaf nu beschikbaar op Disney+

Het vierde deel in het grote speelgoedavontuur is nu te streamen.

Disney heeft weer een nieuwe topfilm toegevoegd aan de catalogus van Disney+: Toy Story 4. Dat is goed nieuws voor de fans van de Pixar-reeks over het levende speelgoed, want alle delen zijn nu te bekijken via de dienst.

Toy Story 4 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Cooley | Cast: Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, e.a. | Speelduur: 100 minuten | Recensie: 4 sterren
Bonnie, het zusje van Andy, maakt op haar eerste schooldag een poppetje genaamd Vorkie. Dit vorkfiguurtje blijkt te leven. Vorkie ziet zichzelf echter als afval en doet er alles aan om te ontsnappen. Tijdens een gezinsvakantie is het weer zover. Dit tot groot verdriet van Bonnie. Het oude speelgoed van Andy, waaronder cowboy Woody en astronaut Buzz Lightyear, besluit alles op alles te zetten om de weggelopen Vorkie te vinden.


Interesse in deze film? Je kunt hem hier direct bekijken!



Over Disney+
Disney+ is de nieuwe verzamelplek voor alle films en series van het huis van de muis. Een abonnement kost €6,99 per maand of €69,99 per jaar. Sommige titels zijn tevens beschikbaar in 4K. Gebruikers kunnen ook content downloaden om offline te bekijken.

NieuwsFilm

meest populair