'Indiana Jones 5' wordt gelukkig geen reboot!

'Indiana Jones 5' wordt gelukkig geen reboot!

De vijfde film komt er zeker volgens Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy.

De vijfde film in de Indiana Jones-reeks is al een tijdje in ontwikkeling, maar de verschijningsdatum is een paar keer door Walt Disney / Lucasfilm verschoven. Maar de film komt er wel. Dit is verzekerd door Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy.

Kennedy zei tegen BBC News dat de film een vervolg wordt op Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull uit 2008 en dat het dus geen reboot wordt. De film zou zich enkele jaren na de voorgenoemde vierde Jones-film afspelen. Volgens Kennedy is Harrison Ford weer van de partij en zou hij niet kunnen wachten om de rol weer te gaan spelen.

Ford de enige Indiana Jones
Ook regisseur Steven Spielberg, die op dit moment werkt aan West Side Story, is weer terug en eerder zei hij dat Ford de enige echte Indiana Jones is: "Er zal maar één acteur Indiana Jones spelen en dat is Harrison Ford," aldus Spielberg in een eerder interview.

Dit is iets dat Ford zelf ook al eens aangaf, "niemand wordt Indiana Jones. Snap je? Ik ben Indiana Jones. Als ik weg ben, is hij weg. Het is zo makkelijk."

Stand van zaken
Op dit moment werkt David Koepp aan het script en Indiana Jones 5 staat vast op 10 juli 2021. Hoe vast zal komende tijd blijken. Mochten de opnames niet snel aanvangen, dan wordt deel 5 vast verplaatst naar de zomer van 2022. Heb jij zin in een vijfde film in de reeks?

NieuwsFilm

meest populair