Algemeen

Fans willen Johnny Depp terug in 'Pirates of the Caribbean'

Wil jij ook de echte Captain Jack Sparrow zien in een nieuwe film?

door Bram de Groot om 09:52 in Algemeen
Met genoeg druk vanuit de fans willen filmstudio's nog wel eens overstag gaan om toch iets te doen dat ze liever zelf niet willen of gepland hadden staan. Dit hopen de fans van Johnny Depp (Fantastic Beasts) nu ook te realiseren. Zij willen de geplaagde acteur graag terug voor een zesde film in de Pirates of the Caribbean-reeks, terwijl het er verdacht veel op lijkt dat Disney de acteur aan de kant heeft gezet.

Depp is de afgelopen jaren vaak negatief in het nieuws. De acteur kampt met flinke verslavingsproblemen, ligt overhoop met zijn ex Amber Heard (Aquaman) en zou medewerkers op de set hebben geslagen. Ook de opnamens voor Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales verliepen dramatisch door het gedrag van de acteur. Daarnaast scoren zijn films zeker niet meer zo sterk als voorheen.

Petitie om Depp terug te krijgen
Vermoedelijk tegen beter weten is een fan op Change.org alweer even geleden een petitie gestart om Depp terug te krijgen voor Pirates of the Caribbean 6. Recent verscheen het bericht dat Zac Efron hem mogelijk moet vervangen.

Mogelijk mede daardoor is staat de teller ondertussen op een kleine 75.000 steunbetuigingen en wie weet heeft het enige impact. Vooralsnog is er weinig duidelijk rond de film. Er zou op dit moment een script worden geschreven door Craig Mazin en Ted Elliott.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Terecht dat ze Depp terug willen krijgen in de rol van captain jack sparrow.

Ik heb die audio tussen hem en heard geluisterd en ik kan niks anders dan concluderen dat Johnny Depp daadwerkelijk het slachtoffer is, en Amber Heard een entitled bitch is. Gewoon misselijk makend hoe zij met Depp omgaat.

Pronk47

Avatar

Van mijn mag hij best wel terug komen,maar dan moet hij hem niet zo spelen alsof hij de hele dag dronken is,of wie dat ook verzonden heeft.

PRIME

Avatar

^
Ja, wie heeft er op verzenden gedrukt?

Moviemagic

Avatar

Coola "Ik heb die audio tussen hem en heard geluisterd en ik kan niks anders dan concluderen dat Johnny Depp daadwerkelijk het slachtoffer is, en Amber Heard een entitled bitch is. Gewoon misselijk makend hoe zij met Depp omgaat. "


Het was ook een goede actie van hem om het op te nemen en te delen. Een vrouw wordt namelijk al heel snel geloofd en de man moet het tegendeel bewijzen. Dit was denk ik ook de enige manier om zijn onschuld te bewijzen. Hulde!

Mothercopper

Avatar

Gewoon Depp. Depp is een geweldig acteur.

Maac

Avatar

Ik begrijp het medeleven met Depp aangaande de mishandeling van zijn ex, maar dat moet natuurlijk niet de reden zijn om hem een rol te geven. Zijn verslavingsproblemen, onhandelbare gedrag op sets en zijn onsuccesvolle reeks aan recente films zijn natuurlijk allemaal redenen om twee keer na te denken voordat je zo iemand inhuurt.

Headzz76

Avatar

Jonny moet hoe dan ook niet vervangen worden. Zit "Jack" in het verhaal, dan is het enkel Depp die het spelen mag/kan!

Rutherford

Avatar

Deel 1 vond ik geweldig, deel 2 al bij al ook. 3 en 4 was heel erg zwak en daar kon Depp niets aan veranderen. Het laatste deel was een stap in de goede richting. Jack Sparrow is over heel de lijn het hart van deze franchise, dus moet hij ook gewoon terug komen. Anderzijds is het probleem met deze franchise is toch vaak hetzelfde wederkerend verhaaltje.

Gigan72

Avatar

Depp staat dit jaar op lowlands met zijn band.

Hiss

Avatar

Dat mensen nog plezier denken te kunnen gaan beleven aan deze herhalingsoefeningen die vanaf deel 1 stuk voor stuk èn te lang èn te kinderachtig waren naar mijn mening, verbaast mij wel.

Master Of Films

Avatar

Hiss "Dat mensen nog plezier denken te kunnen gaan beleven aan deze herhalingsoefeningen die vanaf deel 1 stuk voor stuk èn te lang èn te kinderachtig waren naar mijn mening, verbaast mij wel."
Mij niet. Normies blijven kritiekloos, want die nostalgie prikkels zijn zo heerlijk. Maar ach alles is te eten en te drinken als er (veel) suiker in zit, op een enkeling na dat enigzins wel zijn/haar smaakpapillen kan activeren.

Sunspot

Avatar

Sparrow is het beste van de franchise!

Dalbertino

Avatar

Nou in ieder geval ga ik de film niet kijken als hij er niet in speelt...

Divaatje1990

Avatar

Ik vind day depp terecht terug moet komen als jack .. Hij is jack sparrow gewoon...

DaisyD

Avatar

-- quote -- Maac Avatar 05.02.2020 14:05
Ik begrijp het medeleven met Depp aangaande de mishandeling van zijn ex, maar dat moet natuurlijk niet de reden zijn om hem een rol te geven. Zijn verslavingsproblemen, onhandelbare gedrag op sets en zijn onsuccesvolle reeks aan recente films zijn natuurlijk allemaal redenen om twee keer na te denken voordat je zo iemand inhuurt.-- unquote --
Hij is heus geen Engel maar de verhalen over alcohol en drugs misbruik stammen uit een ver verleden. En deze zijn ook nooit ontkent door Depp. Waar haal je deze onzin vandaan. Iedereen waarmee hij werkt prijst hem om zijn vriendelijkheid. Er is een verhaal van een locatiemanager die claimt geslagen te zijn door Depp. Dit verhaal wordt ontkracht door een onder ede verklaring van de Script Supervisor (degene die foto's maakt zodat men er hetzelfde uitziet na en pauze). Later heeft diezelfde locatiemanager een selfie gemaakt met Depp. Denk eens na wie het goed uitkomt dat dit voorval wordt verdraaid?

NieuwsFilm

meest populair