Fans willen Johnny Depp terug in 'Pirates of the Caribbean'

Fans willen Johnny Depp terug in 'Pirates of the Caribbean'

Wil jij ook de echte Captain Jack Sparrow zien in een nieuwe film?

Met genoeg druk vanuit de fans willen filmstudio's nog wel eens overstag gaan om toch iets te doen dat ze liever zelf niet willen of gepland hadden staan. Dit hopen de fans van Johnny Depp (Fantastic Beasts) nu ook te realiseren. Zij willen de geplaagde acteur graag terug voor een zesde film in de Pirates of the Caribbean-reeks, terwijl het er verdacht veel op lijkt dat Disney de acteur aan de kant heeft gezet.

Depp is de afgelopen jaren vaak negatief in het nieuws. De acteur kampt met flinke verslavingsproblemen, ligt overhoop met zijn ex Amber Heard (Aquaman) en zou medewerkers op de set hebben geslagen. Ook de opnamens voor Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales verliepen dramatisch door het gedrag van de acteur. Daarnaast scoren zijn films zeker niet meer zo sterk als voorheen.

Petitie om Depp terug te krijgen
Vermoedelijk tegen beter weten is een fan op Change.org alweer even geleden een petitie gestart om Depp terug te krijgen voor Pirates of the Caribbean 6. Recent verscheen het bericht dat Zac Efron hem mogelijk moet vervangen.

Mogelijk mede daardoor is staat de teller ondertussen op een kleine 75.000 steunbetuigingen en wie weet heeft het enige impact. Vooralsnog is er weinig duidelijk rond de film. Er zou op dit moment een script worden geschreven door Craig Mazin en Ted Elliott.

NieuwsFilm

meest populair